Agenda Constructiilor
Vineri, 26 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - Habitat for Humanity Romania amana evenimentele curente pana la 2 mai 2020
Habitat for Humanity Romania amana evenimentele curente pana la 2 mai 2020
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 12 Mar 2020 10:28
Ca urmare a situatiei actuale provocate de prezenta virusului de tip nou Coronavirus si cazurilor in crestere de COVID-19 pe teritoriul Romaniei, Habitat for Humanity Romania isi amana toate evenimentele curente pana dupa data de 2 mai 2020. Aceasta decizie are in centru responsabilitatea noastra pentru sanatatea si siguranta voluntarilor, partenerilor, comunitatilor unde intervenim si, nu in ultimul rand, a angajatilor Habitat for Humanity Romania.
De asemenea, anuntam suspendarea programului national, cat si a programului international de voluntariat, prin care Habitat for Humanity Romania gazduieste echipe de voluntari pe santierele unde construim, din motive ce tin de riscul expunerii si raspandirii noului virus.
Prin luarea acestei decizii, Habitat for Humanity Romania se aliniaza cu masurile luate de Habitat for Humanity la nivel global, cat si cu indicatiile Organizatiei Mondiale a Sanatatii si dispozitiile autoritatilor nationale si locale. Este o decizie grea, cu multiple consecinte si dificultati financiare pentru organizatie, pentru familiile-partener si pentru comunitatile pe care le servim. Dar simtim ca este o decizie responsabila si necesara.
Ne cerem scuze public pentru ulterioarele intarzieri aparute in proiectele pe care le desfasuram. Acestea vor suferi, cel mai probabil, intarzieri privind finalizarea lor, insa promitem sa depunem toate eforturile necesare pentru a duce la indeplinire misiunea asumata de a oferi un acoperis decent celor care au atata nevoie de el.
 
ALLBIMRAWLPLUGABONARE REVISTESISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ness project
theda mar
CDS
concelex
noark
ERBASU CONSTRUCT
CONCEPT STRUCTURE
quadratum
Ubitech
rigips
leviatan
Acvatot 2019
viarom
EDIT-Structural
strabag nivel 1
MAKITA
siniat

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
econet
ef-de-n
top 500
ROGBC 2016
top 500
AICPS_30

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander