Agenda Constructiilor
Miercuri, 17 August 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - HeidelbergCement Romania sprijina cu 140.000 de euro lupta impotriva pandemiei
HeidelbergCement Romania sprijina cu 140.000 de euro lupta impotriva pandemiei
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 27 Mar 2020 10:55
HeidelbergCement Romania se alatura eforturilor de sustinere a spitalelor, precum si a medicilor, asistentilor si infirmierilor care lucreaza in acestea, in judetele Neamt, Hunedoara si Dambovita, acolo unde se concentreaza activitatea noastra operationala prin fabricile de ciment.
Containere pentru triaj si prevenirea contaminarii la Spitalul Judetean Neamt
In parteneriat cu Asociatia Volunteer for Life, am oferit Spitalului Judetean Neamt patru containere medicale echipate, mobilate si dezinfectate, astfel incat trierea pacientilor sa aiba loc in afara perimetrului propriu-zis al spitalului. Acestea contin si camere de izolare, unde pacientii asteapta sa fie trimisi pe sectiile de specialitate.
„Principala noastra preocupare in aceste momente este mentinerea sanatatii si sigurantei angajatilor si partenerilor nostri. Pe langa masurile stricte pe care le-am luat la nivelul intern in cadrul societatii, putem sa ii protejam si prin sprijinul oferit comunitatilor unde ne desfasuram activitatea,” a declarat Florian Aldea, Presedinte-Director General HeidelbergCement Romania.
Sprijin financiar pentru spitalele judetene din Dambovita si Hunedoara
HeidelbergCement Romania a sprijinit Fondul de Urgenta initiat de Asociatia pentru Relatii Comunitare cu suma de 124.000 euro.
Din aceasta suma s-au achizitionat si trimis Spitalului Judetean Targoviste sase paturi de terapie intensiva si un monitor de functii vitale, iar Spitalului Judetean de Urgenta Deva un aparat performant, care detecteaza 18 virusuri (coronavirus, virus gripal, virus paragripal) si patru bacterii.
„De asemenea, cautam modalitati de a sustine si activitatea Spitalului din Pucioasa, care are in acest moment rol de spital suport”, a completat dl. Florian Aldea.
Sprjin financiar pentru initiativa Cumparaturi la usa ta
Cumparaturi la usa ta este o initiativa voluntara a Asociatiei Geeks for Democracy care livreaza la domiciliu persoanelor in varsta sau nedeplasabile pachete de alimente de stricta necesitate, pentru ca mult mai multi oameni sa poata ramane acasa, in siguranta.
Am oferit suma de 5.000 euro pentru infiintarea unui call center, asigurarea materialelor de protectie sanitara a voluntarilor care fac livrarile de alimente si organizarii unui prim centru logistic. Apelurile se realizeaza la numarul de telefon 0727030303 intre orele 08:00 si 21:00. Transportul si logistica sunt gratuite, iar toti cei implicati sunt voluntari.
In acest moment, voluntarii distribuie alimente in Bucuresti si judetul Ilfov. Voluntari din alte orase s-au alaturat acestei initiative, apelurile fiind preluate la nivel national prin acest call center. Costurile de livrare sunt gratuite, dar costul cumparaturilor se achita la livrare, conform bonului de casa.
Colaborarea dintre mediul de afaceri, ONG-uri si autoritati
„In calitate de participanti in Coalitia Romania Sustenabila vrem sa multumim companiilor care colaboreaza si contribuie pentru diminuarea efectelor acestei crize si facem un apel catre intregul mediu de afaceri de a se implica si sprijni si acesta cauza.
Suntem parteneri ai Ambasadei Sustenabilitatii in Romania de peste doi ani de zile si sprijinim in acest fel colaborarea dintre companiile responsabile, autoritatile statului, ONG-uri si comunitatile implicate.
Acum este mai important ca niciodata sa fim uniti. Actionati fiecare in comunitatile unde va desfasurati activitatile, colaborati cu ONG-urile si institutiile statului pentru a identifica urgentele si sprijiniti acolo unde o puteti face”, a incheiat Florian Aldea.
Toate operatiunile noastre se desfasoara normal in acest moment
Respectam cu strictete toate dispozitiile legale si toate recomandarile autoritatilor din sistemul de sanatate publica. Unitatile HeidelbergCement Romania functioneaza in acest moment normal si depunem eforturi pentru a asigura continuitatea activitatii.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
AUTODESKALLBIMVideoConfAC-iulTERAPLAST
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST
2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
hidroplasto
hilti
Ubitech
strabag nivel 1
FRONTALE
CELCO 2020
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
BMI_Icopal
MAKITA
viarom
rigips
CONCEPT STRUCTURE
leviatan
leviatan

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
econet
ef-de-n
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere