Agenda Constructiilor
Joi, 18 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - inSIGN by Noblesse se remarca in cadrul Architecture Award 2019
inSIGN by Noblesse se remarca in cadrul Architecture Award 2019
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 15 Iul 2019 13:10
Anul acesta, studioul inSIGN by Noblesse Group International a fost desemnat “Best Interior Design Studio in Romania” in cadrul Architecture Awards, competitie organizata de Build Magazine din Marea Britanie.
Desemnarea “Best Interior Design Studio“ este realizata de catre un juriu intern apartinand BUILD MAGAZINE pe baza unor criterii clar stabilite, cum ar fi excelenta in domeniu, complexitatea si diversitatea proiectelor si inovatiile pe care le aduce pe piata compania respectiva. Acest juriu este format dintr-un grup de evaluatori, specialisti in domeniu, care analizeaza o lista de studiouri de design creata pe baza unei cercetari extinse. Printre membrii juriului se numara directori BUILD, dar si managerul echipelor de cercetare Jeremy Roe, care se bucura de o experienta de peste 30 de ani in evaluarea programelor si concursurilor dintr-o varietate de industrii. Juriul ofera conditii de concurenta echitabile pentru toate firmele de design interior selectate, scopul final fiind recunoasterea celui mai bun si valoros dintre acestea pe fiecare tara.
In acest an, in urma analizarii tuturor dosarelor nominalizate si a informatiilor suplimentare care au stat la baza consolidarii nominalizarilor, studioul inSIGN by Noblesse Group International a fost desemnat “Best Interior Design Studio in Romania”.
„Concentrandu-se pe o multitudine de discipline, Architecture Awards se straduieste sa recunoasca si sa plateasca un omagiu tututor celor care exceleaza in domeniul arhitecturii si designului interior. Dintre toate studiourile de design interior evaluate, de la cele mai mari la cele mai mici, Architecture Awards ii omagiaza doar pe cei care au dovedit excelenta in aceste domenii”, a declarat Kaven Oscar Cooper, Awards Executive.
Architecture Awards este la cea de-a cincea editie, cu un feedback uimitor din partea cititorilor, companiilor si persoanelor care participa la renumitele premii BUILD recunoscute la nivel mondial:
“Premiile castigate de-a lungul timpului de echipa inSIGN by Noblesse Group International sunt o recunoastere importanta a profesionslismului si pasiunii intregii echipe, atribute pe care le punem intotdeauna in slujba clientilor nostri pentru toate categoriile de proiecte de design interior pe care le dezvoltam si implementam, fie ca sunt proiecte de hoteluri, sedii de companii sau locuinte. Aceasta distinctie reprezinta pentru noi dovada faptului ca studioul inSIGN este apreciat tot mai mult la nivel international, proiectele noastre raspunzand celor mai exigente cerinte ale clientilor nostri”, a declarat Loredana Preda, CEO Noblesse Group International.
Numirea studioului inSIGN “Best Interior Design Studio in Romania” reprezinta pentru echipa de specialisti imboldul de a-si urma in continuare pasiunea: “De-a lungul anilor am ales sa ne inconjuram de oameni la fel de pasionati pentru acest domeniu, am ales sa nu facem compromisuri in ceea ce priveste profesionalismul si sa cautam continuu cele mai bune solutii pentru proiectele noastre. Premiul reprezinta o apreciere din partea unor experti in domeniu pentru valorile pe care ni le-am insusit. Pentru noi, aceasta recunoastere este o rasplata binemeritata pentru eforturile depuse si un impuls de a ne face treaba si mai bine.”, a afirmat Alessandro Lusito, arhitect de interior si manager partner inSIGN.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMRAWLPLUGABONARE REVISTEALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
viarom
siniat
theda mar
leviatan
Ubitech
strabag nivel 1
quadratum
noark
Acvatot 2019
MAKITA
rigips
CONCEPT STRUCTURE
concelex
CDS
ness project
EDIT-Structural
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
top 500
AICPS_30
econet
ROGBC 2016
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander