Agenda Constructiilor
Sambata, 15 August 2020
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - KNAUF Insulation: Premiu USGBC pentru aport remarcabil la sustenabilitatea cladirilor
KNAUF Insulation: Premiu USGBC pentru aport remarcabil la sustenabilitatea cladirilor
Oportunitati & Comunicate Publicat de AG&F 22 Mar 2019 22:32
Oficialii Knauf Insulation sunt bucurosi sa anunte castigarea premiului ”Greenbuild Leadership Award 2019” acordat de U.S. Green Building Council (USGBC) catre Knauf Insulation, pentru contributia remarcabila in domeniul sustenabilitatii cladirilor, dupa cum informeaza un comunicat al companiei furnizoare de materiale de izolare.
Premiul recunoaste liderii care promoveaza miscarea „cladirilor verzi” si „ridica nivelul atunci cand vine vorba despre crearea de cladiri si comunitati mai sanatoase si durabile".
De asemenea, un premiu pentru leadership i-a fost acordat si companiei Adidas, drept recunoastere pentru „strategia holistica a sustenabilitatii”, care include angajamentul pentru LEED, reducand amprenta de carbon prin campania „Sport Needs a Space”.
Knauf Insulation reprezinta o inspiratie internationala
Presedintele si CEO al USGBC si Green Business Certification Inc (GBCI), Mahesh Ramanujam, a subliniat, cu ocazia acordarii premiului: „Knauf Insulation este un model pentru comunitatea internationala. Angajamentul vostru fata de responsabilitatea sociala corporativa si imbunatatirea calitatii vietii este o sursa de inspiratie. Acest premiu recunoaste contributiile voastre remarcabile in furnizarea de solutii care reduc consumul de energie si potenteaza economisirea resurselor pentru a imbunatati viata oamenilor de azi si de maine”.
Premiul a fost primit pentru Knauf Insulation de catre Vincent Briard, Sustainability and Product Regulatory Affairs Director, in cadrul Greenbuild Europe - forumul anual USGBC pentru experti in domeniul constructiilor durabile, organizat anul acesta la Amsterdam.
„Compania noastra si-a luat angajamentul sa creeze cladiri mai bune pentru un mediu mai sanatos si sunt incantat sa primesc acest premiu ca recunoastere a muncii sustinute a tuturor celor de la Knauf Insulation”, a spus Vincent Briard.
Integrarea cladirilor sustenabile
Pe parcursul proiectului Greenbuild, Vincent Briard a participat la un seminar pentru a discuta despre proiectul-pilot al Comisiei Europene Level(s), care urmareste „integrarea” cladirilor sustenabile prin intelegerea impactului asupra mediului pe care le au cladirile pe tot parcursul ciclului lor de viata. Centrul nostru Knauf Insulation Experience din Slovenia a contribuit cu date la acest proiect din anul 2017.
In calitate de sponsor cheie al Greenbuild, Knauf Insulation a sustinut seminarii pe teme cum ar fi datele de evaluare a emisiilor cladirilor, date privind mediul, date sociale, impactul LEED in Suedia, construirea rezilientei, tehnologiile digitale si noul LEED v4.1.
Vincent Briard a adaugat ca „Greenbuild Europe reprezinta un forum important pentru expertii din domeniul constructiilor verzi din intreaga lume si compania Knauf Insulation este incantata sa sprijine ceea ce noi consideram a fi un schimb esential de informatii inovatoare pe tema cladirilor sustenabile”.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
allbimCOVID-19AUTODESKVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
A aparut editia
AUGUST 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Acvatot 2019
hilti
ERBASU CONSTRUCT
rigips
strabag nivel 1
CELCO 2020
ssab ag antrepriza generala

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
ef-de-n
ROGBC 2016
econet
AICPS_30
AHK 2018
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere