Agenda Constructiilor
Miercuri, 24 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - KUMA: Tendintele actuale sunt reprezentate de concepte minimaliste
KUMA: Tendintele actuale sunt reprezentate de concepte minimaliste
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 04 Mar 2021 11:16
Tendintele actuale KUMA sunt reprezentate de concepte minimaliste, sofisticate ca si nuante si texturi, care reflecta eleganta marcii. Dezvoltarea de noi colectii, bazate pe o reprezentare a performantei in tehnologie si functionalitate, design simplu si elegant este ceea ce oamenii isi doresc. Prin urmare, spatiile amenajate KUMA transmit o imagine contemporana, eleganta.
KUMA este compania daneza cu facilitati de productie in Romania care contribuie la stabilirea criteriilor de referinta in ceea ce priveste calitatea si designul conceptelor pentru baie, bucatarie si spatii publice. KUMA este in masura sa ofere o personalizare completa pe langa portofoliul extins de produse. Rezultatul capacitatii de productie locale la standarde inalte, cu tehnologie daneza, ofera companiei posibilitatea de a livra la timp, concepte de o calitate superioara, custom made.
Astazi, placerea de a fi inconjurati de obiecte moderne, de calitate, in baie, la fel ca si in restul casei este un aspect obligatoriu. Transformarea unei bai intr-un SPA nu mai este un scop greu de atins. Conceptele KUMA se potrivesc foarte bine celor care isi doresc sa realizeze un spatiu destinat relaxarii totale. Acestea au o incarcatura emotionala data de caracteristicile materialelor si de designul deosebit. Iar brand-ul KUMA este cel mai frumos povestitor, gata sa te duca in lumea “hygee” a scandinavilor.
KUMA propune noi elemente si scenarii cu scopul de a crea concepte contemporane, cu o identitate puternica. Un astfel de element, pe care KUMA l-a introdus cu ani in urma pe piata din Romania si pe care il reinventeaza constant, este cada independenta. Identitatea vizuala a cazilor independente KUMA este puternica si capabila sa creeze un efect vizual de continuitate si o legatura fluida cu celelalte elemente de design KUMA din baie precum lavoarul turnat continuu cu blatul.
KUMA reprezinta un stil distinctiv, personalizabil, care ofera functionalitate si confort. Conceptele pentru baie si bucatarie KUMA sunt printre primele optiuni in amenajarea rezidentiala si a spatiilor publice, precum hoteluri, restaurante, cladiri de birouri, spa-uri, scoli, gradinite, mall-uri .
La nivel de grup, KUMA a luat decizia strategica pentru piata proiectelor de a fi proactiva in crearea preferintei pentru produsele KUMA la toate nivelurile lantului valoric. Acest lucru se materializeaza intr-un dialog direct cu firmele de arhitectura, prin parteneriate oneste cu distribuitorii, care promoveaza si recunosc valoarea brandului KUMA.
Putem spune cu adevarat ca sloganul KUMA "Fii Diferit. Alege Designul. Alege KUMA " se bazeaza pe principiile fundamentale ale companiei: angajamentul de a crea calitate si convingerea ca designul, inseamna capacitatea de a intelege nevoile clientului, pentru a rezolva un proiect cu integritate si claritate. Iar acest lucru va fi intotdeauna apreciat.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMhiltiSISECAMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
MAKITA
concelex
Acvatot 2019
viarom
SSAB
strabag nivel 1
EDIT-Structural
Arduro
konsent
Ubitech
ERBASU CONSTRUCT
BogArt
CONCEPT STRUCTURE
leviatan
noark
CDS
SIGM
siniat
quadratum
theda mar
rigips
ness project

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
ROGBC 2016
econet
ef-de-n
top 500
top 500
AICPS_30

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander