Agenda Constructiilor
Sambata, 04 Aprilie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - MT: Analiza oportunitatilor de finantare pentru proiectele majore de infrastructura
MT: Analiza oportunitatilor de finantare pentru proiectele majore de infrastructura
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 05 Feb 2020 07:15
La invitatia ministrului Lucian Bode, la sediul Ministerului, a avut loc o noua intalnire de lucru cu reprezentantii Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare. Discutiile purtate, la care au participat si managementul CNAIR, CNAB sau CFR Infrastructura, s-au concentrat pe prezentarea si analiza oportunitatilor de finantare destinate realizarii proiectelor majore de infrastructura precum si a modalitatilor de colaborare pe zonele de interes comun.
”Ma bucur ca ne revedem dupa intalnirile avute anterior si putem sa discutam pe obiectivele ce vizeaza Ministerul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor. Vreau ca discutiile noastre sa aiba o abordare bazata pe proiecte concrete de infrastructura ce au in prim-plan modurile de transport precum: rutier, feroviar, aerian si naval.
Astfel, pentru proiecte majore de infrastructura cum sunt sectiunea de autostrada Comarnic – Brasov, realizarea noului terminal de la Aeroportul Otopeni, modernizarea Garii de Nord, magistrala de metrou M6, dezvoltarea Portului Constanta, solutiile BERD sunt printre cele mai bune si care se apropie de exigentele Guvernului. Aceste solutii se pot inscrie in seria colaborarilor comune precum cea prin care s-a realizat terminalul de barje din Portul Constanta”, a transmis ministrul Lucian Bode.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
COVID-19ALLBIMTeraSteelACAD
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere