Agenda Constructiilor
Miercuri, 01 Aprilie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - MT & BEI: Finantare terminal Aeroport Henri Coanda si infrastructura feroviara
MT & BEI: Finantare terminal Aeroport Henri Coanda si infrastructura feroviara
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 18 Dec 2019 12:32
Seria intalnirilor ministrului Lucian Bode cu reprezentantii institutiilor financiare internationale a continuat astazi, la sediul Ministerului, cu reprezentantii Bancii Europene de Investitii - BEI.
Discutiile purtate s-au concentrat pe identificarea unor noi surse pentru finantarea proiectelor majore de infrastructura si pentru asigurarea asistentei tehnice necesara in vederea demararii acestora. Astfel a fost initiata o discutie de principiu cu privire la proiecte precum noul terminal de la Aeroportul International Henri Coanda, proiecte din zona de infrastructura a caii ferate sau asigurarea asistentei tehnice pentru proiecte ce privesc siguranta rutiera.
In infrastructura fiecare zi trebuie valorificata. Sunt atat de multe proiecte ramase in urma, incat nu ne mai putem permite niciun fel de intarziere. De aceea, cu ajutorul unor institutii financiare precum BEI putem urgenta etapele de realizare a infrastructurii pe care romanii si-o doresc. Asistenta tehnica pe care o pot furniza expertii BEI trebuie sa fie valorificata in interesul nostru comun. Este momentul in care toate sursele de finantare trebuie avute in vedere deoarece numai asa putem construi, intr-un interval de timp cat mai scurt, tot ceea ce pana acum a fost doar desenat pe harti. Vrem sa valorificam expertiza celor de la BEI pe proiecte vitale pentru romani precum este noul terminal de la Otopeni sau sa dezvoltam infrastructura noastra feroviara. Totodata, pentru ca din pacate este un domeniu in care ocupam un loc neonorant, am convenit, de principiu, sa initiem impreuna o serie de demersuri necesare pentru imbunatatirea zonei care se refera la siguranta rutiera. ” a spus ministrul Lucian Bode.
 
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ACADCOVID-19TeraSteelALLBIM
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
EURO-Constructii 2020
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere