Agenda Constructiilor
Miercuri, 17 August 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - NSPA aloca 150 milioane de euro pentru achizitia de materiale sanitare si de protectie
NSPA aloca 150 milioane de euro pentru achizitia de materiale sanitare si de protectie
Oportunitati & Comunicate Publicat de Elena Icleanu 09 Iul 2020 05:13
In contextul pandemiei de Covid-19, Agentia NATO de Sprijin si Achizitii (NSPA), cu sediul in Luxemburg, isi propune sa achizitioneze materiale sanitare si de protectie de la companii din SM NATO, producatoare de astfel de echipamente, informeaza un mesaj al Ambasadei Romane la Luxemburg, transmis catre Patronatul Societatilor de Constructii (PSC).
"Din informatiile pe care le detinem, se estimeaza ca NSPA va investi circa 150 de milioane de euro in achizitionarea acestor echipamente. Pentru a facilita accesul companiilor romanesti interesate de aceasta oportunitate de business, reamintim ca este obligatoriu ca acestea sa se inregistreze in baza de date (SOURCE FILE) a NSPA. Numai in acest fel companiile romanesti in cauza vor putea participa la licitatiile organizate de NSPA. Precizam ca, ulterior inregistrarii in baza de date a NSPA, companiile romanesti vor putea promova, pe langa materialele sanitare si de protectie personala, si alte tipuri de produse pe care le au in productie si care pot avea relevanta pentru activitatea NSPA prezenta sau viitoare", se arata in documentul citat, semnat de Lilian Zamfiroiu, Ambasador extraordinar si plenipotentiar al Romaniei in Marele Ducat al Luxemburgului.
In document se mai precizeaza ca este de maxima importanta ca fiecare companie inregistrata in baza de date a NSPA sa isi updateze in mod constant profilul, produsele si serviciile pe care le ofera, intrucat NSPA selecteaza in permanenta companii si produse conform nevoilor sale, insa exclusiv din baza sa de date. Daca compania nu isi actualizeaza profilul si oferta, risca sa piarda oportunitati de afaceri importante.
NSPA se adreseaza in mod direct fiecarei entitati economice inregistrate in baza sa de date atunci cand intentioneaza sa achizitioneze un produs/ serviciu din portofoliul acesteia, transmitand direct catre companie o "Cerere de Oferta" (Request for Proposal - RFP).
Pentru informatii suplimentare, click aici!
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
AUTODESKALLBIMTERAPLASTVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST
2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Acvatot 2019
Ubitech
BMI_Icopal
hidroplasto
rigips
FRONTALE
leviatan
ERBASU CONSTRUCT
CONCEPT STRUCTURE
leviatan
viarom
strabag nivel 1
MAKITA
hilti
CELCO 2020

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ROGBC 2016
ef-de-n
econet
AICPS_30
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere