Agenda Constructiilor
Duminica, 05 Februarie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - PMB: Finantare de 11,5 milioane euro pentru constructia de complexuri medicale
PMB: Finantare de 11,5 milioane euro pentru constructia de complexuri medicale
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 29 Mar 2018 18:00
Primaria Capitalei, prin Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti, anunta realizarea unui nou Complex Medical Ambulatoriu. In sedinta Consiliului General al Municipiului Bucuresti din 28 martie 2018, consilierii generali au aprobat relocarea si extinderea Dispensarului TBC, sector 2 si 3, in Centrul medical “Sfantul Stefan” si relocarea si extinderea Ambulatoriului Spitalului Clinic “Nicolae Malaxa”, in Centrul de referinta pentru diabet “Nicolae Malaxa” . Cele doua centre se vor afla in noul Complex Medical Ambulatoriu, in Soseaua Pantelimon nr. 292, pe locul fostei Policlinici Nr. 2. Pentru realizarea noului Complex Medical Ambulatoriu, actuala cladire va fi reabilitata si recompartimentata, va fi extinsa cu un corp nou si cu inca un etaj.
In Centrul Medical “Sfantul Stefan” vor functiona 11 cabinete de consultatii, noua pentru adulti si doua pentru copii, prevazute cu boxa pentru vaccinari si testari IDR. De asemenea, va exista camera de recoltare a probelor de sputa, camera de tratamente pentru bolnavii TBC, serviciu de radiologie, laborator de bacteriologie, farmacie cu circuit inchis. Pentru pacientii cu TBC, va exista un circuit functional separat, cu acces direct din exterior si circuit separat in interior, pentru acces la cabinetul de consultatii si investigatii. Centrul va avea lift pentru accesul la cabinetele situate la etaj, pentru pacientii greu deplasabili si copiii mici. In noul centrul, vor lucra 64 de cadre medicale.
Centrul de referinta pentru diabet “Nicolae Malaxa” va fi dezvoltat prin relocarea si extinderea Ambulatoriului Spitalului Clinic “Nicolae Malaxa”, dar si prin adaugarea unor sectii noi, precum Gastroenterologie sau Endocrinologie. In noul centru, vor functiona cinci cabinete de consultatii Diabet pentru adulti, un cabinet de Diabet pediatric, cu sala de montat senzori si monitorizare, cabinete pentru Neonatologie, Endocrinologie, Dermatologie, ORL, Chirurgie, Medicina Interna, Urologie, Obstetrica-Ginecologie, Nefrologie, Neurologie, Boli Infectioase, Cardiologie, Oftalmologie, Gastroenterologie si Stomatologie. Aparatura noua de investigare va fi compusa din ecografe, computer tomograf, echipamente pentru radiologie. In noul centru, vor lucra 65 de cadre medicale.
Valoarea investitiei, aprobata de consilierii generali, se ridica la aproape 11,5 milioane de euro. Finantarea se va face din bugetul Primariei Capitalei, prin Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti.
 
VideoConfAC-iulMESENBURGman and machineTERAPLASTALLBIM
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A apărut editia
NOIEMBRIE-DECEMBRIE 2022!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 171 (Noiembrie-Decembrie 2022)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
viarom
CELCO 2020
leviatan
BMI_Icopal
rigips
Ubitech
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
MAKITA
CONCEPT STRUCTURE
strabag nivel 1
leviatan
FRONTALE
BALTIC
hilti

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
AICPS_30
econet
ef-de-n
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023