Agenda Constructiilor
Vineri, 01 Decembrie 2023
Liebher
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - PMB: Finantare de 11,5 milioane euro pentru constructia de complexuri medicale
PMB: Finantare de 11,5 milioane euro pentru constructia de complexuri medicale
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 29 Mar 2018 18:00
Primaria Capitalei, prin Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti, anunta realizarea unui nou Complex Medical Ambulatoriu. In sedinta Consiliului General al Municipiului Bucuresti din 28 martie 2018, consilierii generali au aprobat relocarea si extinderea Dispensarului TBC, sector 2 si 3, in Centrul medical “Sfantul Stefan” si relocarea si extinderea Ambulatoriului Spitalului Clinic “Nicolae Malaxa”, in Centrul de referinta pentru diabet “Nicolae Malaxa” . Cele doua centre se vor afla in noul Complex Medical Ambulatoriu, in Soseaua Pantelimon nr. 292, pe locul fostei Policlinici Nr. 2. Pentru realizarea noului Complex Medical Ambulatoriu, actuala cladire va fi reabilitata si recompartimentata, va fi extinsa cu un corp nou si cu inca un etaj.
In Centrul Medical “Sfantul Stefan” vor functiona 11 cabinete de consultatii, noua pentru adulti si doua pentru copii, prevazute cu boxa pentru vaccinari si testari IDR. De asemenea, va exista camera de recoltare a probelor de sputa, camera de tratamente pentru bolnavii TBC, serviciu de radiologie, laborator de bacteriologie, farmacie cu circuit inchis. Pentru pacientii cu TBC, va exista un circuit functional separat, cu acces direct din exterior si circuit separat in interior, pentru acces la cabinetul de consultatii si investigatii. Centrul va avea lift pentru accesul la cabinetele situate la etaj, pentru pacientii greu deplasabili si copiii mici. In noul centrul, vor lucra 64 de cadre medicale.
Centrul de referinta pentru diabet “Nicolae Malaxa” va fi dezvoltat prin relocarea si extinderea Ambulatoriului Spitalului Clinic “Nicolae Malaxa”, dar si prin adaugarea unor sectii noi, precum Gastroenterologie sau Endocrinologie. In noul centru, vor functiona cinci cabinete de consultatii Diabet pentru adulti, un cabinet de Diabet pediatric, cu sala de montat senzori si monitorizare, cabinete pentru Neonatologie, Endocrinologie, Dermatologie, ORL, Chirurgie, Medicina Interna, Urologie, Obstetrica-Ginecologie, Nefrologie, Neurologie, Boli Infectioase, Cardiologie, Oftalmologie, Gastroenterologie si Stomatologie. Aparatura noua de investigare va fi compusa din ecografe, computer tomograf, echipamente pentru radiologie. In noul centru, vor lucra 65 de cadre medicale.
Valoarea investitiei, aprobata de consilierii generali, se ridica la aproape 11,5 milioane de euro. Finantarea se va face din bugetul Primariei Capitalei, prin Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMALLBIMhiltiVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
Editia OCTOMBRIE 2023!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 178 (Octombrie 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
leviatan
viarom
BALTIC
noark
leviatan
MAKITA
FRONTALE
grundfos
CDS
theda mar
Ubitech
strabag nivel 1
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
CONCEPT STRUCTURE
rigips

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
econet
ROGBC 2016
AICPS_30
BA 2023
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu