Agenda Constructiilor
Luni, 20 Ianuarie 2020
 
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - PS1: Protocol de colaborare pentru modernizarea bazei sportive Tenis Club Bucuresti
PS1: Protocol de colaborare pentru modernizarea bazei sportive Tenis Club Bucuresti
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 05 Aug 2019 09:37
Sectorul 1 va avea o baza de tenis la standarde internationale in care se vor putea forma si antrena viitorii campioni ai sportului alb. Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, si Presedintele Federatiei Romane de Tenis, Ion Tiriac, au semnat astazi un protocol de colaborare pentru reamenajarea bazei sportive situata in Str. Stirbei Voda nr. 133, cunoscuta publicului larg sub numele de Tenis Club Bucuresti.
Potrivit protocolului incheiat pe o perioada de trei ani, Federatia Romana de Tenis va elabora proiectul de refacere si modernizare a bazei sportive, iar Primaria Sectorului 1 va asigura finantarea investitiei.
"Asa cum am promis la inceputul mandatului, sportul are intotdeauna usa deschisa la Primaria Sectorului 1. Am convingerea ca, dupa finalizarea lucrarilor de reamenajare, aceasta baza sportiva va fi locul ideal de practicare a tenisului pentru iubitorii sportului alb din Capitala si, de ce nu, de formare a viitorilor campioni", a declarat Dan Tudorache, Primarul Sectorului 1.
Dupa finalizarea lucrarilor, baza sportiva va avea 12-13 terenuri de tenis, iar copiii cu varsta cuprinsa intre 4 si 8 ani din scolile si gradinitele de pe raza Sectorului 1, care vor fi alesi in urma selectiilor efectuate de Federatie, vor benefici a de cursuri de initiere gratuite, sub indrumarea unui antrenor acreditat de catre Federatia Romana de Tenis.
"Va multumesc, in numele copiilor care vor folosi acest centru, pentru deschiderea si implicarea dumneavoastra. Sper ca acest proiect sa fie un exemplu si pentru altii si sa continuam reamenajarea sau amenajarea altor centre importante din tara, deoarece tenisul romanesc are o istorie in spate pe care trebuie sa o respectam", a afirmat Presedintele Federatiei Romane de Tenis, Ion Tiriac, in cadrul conferintei de presa organizate la sediul Primariei Sectorului 1 cu ocazia semnarii protocolului de colaborare.
 
ghid_proiectareLUMIONACAD

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 147 (Noiembrie-Decembrie 2019)
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
EURO-Constructii 2020
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere