Agenda Constructiilor
Miercuri, 03 Iunie 2020
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - TeraPlast: Noua campanie de promovare pentru sisteme de acoperisuri Wetterbest
TeraPlast: Noua campanie de promovare pentru sisteme de acoperisuri Wetterbest
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 27 Mai 2019 14:48
Cea mai noua campanie a agentiei de publicitate Armada pentru brandul Wetterbest vorbeste despre sistemele de acoperisuri care rezista oricarei intemperii, avandu-l ca personaj central pe binecunoscutul prezentator meteo - Florin Busuioc.
Dezvoltat intr-o cheie umoristica si mizand pe carisma, dar si pe imaginea de „autoritate in materie de prognoza Meteo” dobandita in popor de celebrul Busu, noul spot transmite ideea durabilitatii si fiabilitatii produselor Wetterbest, imaginand o serie de teste la care sunt supuse sistemele de acoperisuri.
Astfel, pentru a proba eficienta, siguranta si rezistenta acoperisurilor Wetterbest la diverse intemperii, incarcari mecanice sau temperaturi extreme, Busu selecteaza fenomenele meteo care au potentialul cel mai mare de a afecta acoperisurile. In urma testelor, expertii constructori sustin, neclintiti in alegerea lor, ca sistemele de acoperisuri de la Wetterbest rezista impecabil.
„Avand in vedere ca acoperisurile ar trebui sa reziste la conditii meteorologice oricat de aprige, ne-am gandit ca un endorser din aceasta zona este potrivit pentru brandul Wetterbest. Noi l-am recomandat pe Florin Busuioc. Busu, prezinta „Vremea” la ProTV de mai bine de 14 ani. In timpul acesta a devenit cel mai cunoscut prezentator de Meteo, motiv pentru care au aparut si foarte multe glume conform carora el decide vremea de afara („Aoleu, iar a dat Busu ploaie…”). Busu devine astfel un personaj autentic in cadrul spoturilor Wetterbest, acesta fiind personajul care poate testa abilitatea tiglelor de a rezista la cazuri de temperatura extrema, intemperii sau incarcari mecanice“, a declarat Loredana Saru, brand & communication strategist Armada .
„Wetterbest este o marca romaneasca ce ofera incredere, confort si siguranta clientilor, prin produse de calitate, rezistente si durabile in timp. Acest fapt ne-am dorit sa-l surprindem prin noua ruta de comunicare Wetterbest. Pe fiecare casa. Tenta umoristica a spotului este in linie cu spiritul prietenos si de incredere al brandului nostru”, a adaugat Ioana Borza, director de marketing, Grup TeraPlast.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 

PAGINA PERZONALIZATA

TeraSteelALLBIMCOVID-19C4E FORUMACAD
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere