Agenda Constructiilor
Miercuri, 03 Iunie 2020
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - TeraPlast sustine cu fonduri spitalele din Bistrita si Baicoi in prevenirea Covid-19
TeraPlast sustine cu fonduri spitalele din Bistrita si Baicoi in prevenirea Covid-19
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 18 Mar 2020 15:57
Grupul TeraPlast, cel mai mare producator roman de materiale de constructii, se implica in lupta cu noul virus COVID-19 si doneaza 60.000 de lei Spitalului Judetean de Urgenta din Bistrita, respectiv 25.000 de lei Spitalului Orasenesc Baicoi, pentru a sustine eforturile locale de prevenire a raspandirii noului coronavirus.
Banii alocati de Grupul TeraPlast vor fi folositi de unitatile medicale pentru achizitionarea de echipamente medicale, medicamente si alte produse necesare pe timpul pandemiei de coronavirus, cand resursele sunt foarte importante pentru sistemul public de sanatate.
„Grupul TeraPlast si-a asumat deja rolul de companie care se implica activ in viata societatii si are o atitudine responsabila fata de oameni si mediu. Demersul nostru de a dona 85.000 de lei catre spitalele din Bistrita si Baicoi este un alt pas pe care il facem in aceasta directie. Stim cu totii ca sistemul medical este cel mai greu incercat in aceasta perioada si este important ca fiecare dintre noi sa sprijine asa cum poate Romania in criza declansata de noul virus COVID-19. Dincolo de aceasta contributie, Grupul TeraPlast este determinat sa isi continue activitatea cat mai aproape de parametrii normali, in conditiile date, contribuind astfel la bunastarea comunitatilor locale si a economiei nationale”, a declarat Alexandru Stanean, CEO TeraPlast Group.
Grupul TeraPlast a luat deja masuri in privinta prevenirii raspandirii coronavirusului si la nivel intern. Astfel, managementul Grupului a luat decizii in acest sens inca de acum doua saptamani, in acord cu informatiile si recomandarile transmise de catre autoritatile competente, cu care reprezentantii Grupului comunica permanent pentru a monitoriza si actualiza, dupa caz, masurile implementate, in functie de evolutia situatiei. Totodata, prioritatea management-ului Grupului este asigurarea continuitatii activitatii pentru a le oferi celor peste 1.200 de angajati stabilitate si siguranta la locul de munca in conditiile economice din prezent.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ACADC4E FORUMALLBIMTeraSteelCOVID-19
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere