Agenda Constructiilor
Sambata, 04 Aprilie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - TULCEA: Strabag executa lucrari de 150 milioane lei pentru reabilitare infrastructura
TULCEA: Strabag executa lucrari de 150 milioane lei pentru reabilitare infrastructura
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 29 Mai 2019 17:03
Presedintele Consiliului Judetean Tulcea, Horia Teodorescu si vicepresedintele Dumitru Mergeani au participat la conferinta de progres pentru doua proiecte de modernizare a infrastructurii de transport regional regional pe traseul Stejaru - Cerna, respectiv Valea Teilor - Nicolae Balcescu. Ambele proiecte sunt finantate prin Programul Operational Regional 2014-2020 si au ca obiectiv cresterea gradului de accesibilitate a zonelor rurale situate in proximitatea coridorului TEN-T (Constanta - Tulcea - Braila - Galati).
„Multumesc reprezentantilor constructorului pentru prezenta si ma adresez celor doua firme asociate, care au castigat licitatia pentru aceasta investitie, sa o trateze cu maxima responsabilitate, in conditiile in care unul dintre dirigintii de santier voi fi chiar eu. Imi doresc sa transmiteti mesajul meu decidentilor din fiecare companie, pentru ca dorinta cetatenilor din judetul Tulcea, dorinta noastra, a celor care suntem in administratia publica, este ca aceste investitii sa se desfasoare intr-un timp cat se poate de rapid, fara a afecta calitatea. De asemenea, vom tine cont de toate aspectele incluse in proiect, calitatea fiind primordiala“, a declarat presedintele Horia Teodorescu.
„Prin aceste proiecte se intregeste salba de drumuri judetene modernizate. Ramane o parere de rau din partea Consiliului Judetean ca, deocamdata, nu putem moderniza si drumul spre Chilia, din cauza situatiei juridice de acolo, pentru a avea drumurile judetene aproape in intregime modernizate. Vreau sa felicit echipa din cadrul Consiliului Judetean care se ocupa de implementarea acestor proiecte precum si a celorlalte proiecte realizate pana acum. In momentul in care vom merge cu masina pe aceste drumuri, dupa ce vor fi asfaltate, de abia atunci vor fi multumirile pe de-a-ntregul“, a declarat vicepresedintele Dumitru Mergeani.
Proiectul privind traseul Stejaru - Cerna are o valoarea totala de 98 milioane de lei si o durata de implementare de 36 de luni. Pentru executarea lucrarilor de modernizare a fost semnat contractul de lucrari cu Asocierea S.C. Strabag S.R.L. si S.C. Mega Edil S.R.L. Printre beneficiarii acestei investitii se numara aproximativ 5.000 turisti care tranziteaza anual zona pe directia Constanta - Nordul Moldovei, precum si cei peste 11.000 locuitori din localitatile Cerna, Dorobantu, Topolog si Stejaru.
In ceea ce priveste modernizarea tronsonului Valea Teilor - Nicolae Balcescu, valoare totala a proiectului este de 52 milioane de lei si o durata de implementare de 36 de luni. Pentru executarea lucrarilor de modernizare a fost incheiat contractul de lucrari cu Asocierea dintre SC Tib Cons SRL si SC Wfa Impex SRL. Drumul va deservi circa 6.500 de locuitori ai comunitatilor locale din zona, minim 3.000 turisti/an care tranziteaza zona, dar si cele peste 100 de societati comerciale care isi desfasoara activitatea in zonele vizate.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMCOVID-19TeraSteelACAD
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere