Agenda Constructiilor
Miercuri, 03 Iunie 2020
Home - Stiri - PREMIILE EURO-CONSTRUCTII - EURO-CONSTRUCTII 2015: Trofee pentru Habitat for Humanity si BRD
EURO-CONSTRUCTII 2015: Trofee pentru Habitat for Humanity si BRD
Premiile EURO-Constructii Publicat de Elena Icleanu 29 Mai 2015 17:33
In cadrul celei de-a doua editii a decernarii trofeelor EURO-Constructii pentru dezvoltare, calitate si sustenabilitate in domeniu, printre organizatiile castigatoare s-au aflat BRD - Groupe Société Générale si Habitat for Humanity Romania. Distinctia a fost acordata companiei specializate in servicii financiare - creditare a IMM-urilor si corporate banking BRD in cadrul sectiunii Dezvoltare si Afaceri, trofeul fiind ridicat de Florian Libocor, economist-sef in cadrul companiei. BRD - Groupe Société Générale este a doua banca din Romania din punct de vedere al activelor, unul dintre marii finantatori ai IMM-urilor, precum si unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata de corporate banking din Romania. Societatea are o traditie de peste 90 de ani la nivel national, circa 9.000 de angajati si 915 unitati in toata tara.
Premiul primit de asociatia Habitat for Humanity Romania, organizatie specializata in construirea, reabilitarea si derularea de programe de eficienta energetica si de preventie si raspuns la dezastre, se incadreaza in categoria Reliable Brands (marci de incredere), institutia devenind principalul ajutor al comunitatilor defavorizate din tara noastra.
Habitat for Humanity este o organizatie nonguvernamentala care deruleaza de peste trei decenii o intensa activitate umanitara, ce are ca scop eliminarea dezechilibrelor reprezentate de lipsa adapostului pentru anumite categorii de persoane defavorizate. In domeniul caselor sociale, a devenit, in timp, una dintre cele mai importante asociatii ce activeaza pe plan international. In Romania, Habitat for Humanity deruleaza o activitate sustinuta, actionand prin intermediul filialelor din Beius, Cluj-Napoca, Pitesti, Radauti, Craiova, Comanesti, Cumpana si Ploiesti. Prin sprijinul Habitat, costurile constructiilor sunt acoperite prin achitarea de utilizatori a unor rate lunare, pentru o perioada de 20 de ani, dupa care acestia devin proprietari ai imobilelor respective. Sumele incasate sunt adunate in "Fondul pentru umanitate" - un instrument circulant ce asigura finantarea urmatoarelor proiecte.
***
Cu prilejul Conferintei Internationale despre Constructii Sustenabile si Eficienta Energetica EURO-Constructii (editia a cincea) si Conferintei Internationale despre Sisteme de Tamplarie si Fatade EURO-Fereastra (editia a opta), evenimente ce se vor derula in paralel pentru a cincea oara consecutiv, la data de 24 mai 2016, in cadrul Salii Atlas a Radisson Blu Hotel, din Capitala, va avea loc gala premiilor EURO-Constructii si gala premiilor EURO-Fereastra, festivitate ce face parte integranta din cadrul ambelor manifestari. In consecinta, anul viitor, cele mai importante companii din sectorul de constructii/ instalatii, din domeniile conexe, respectiv firme furnizoare de sisteme pentru tamplarie, producatori de ansambluri finite, de fatade cortina si geam termoizolant, asociatii si institutii relevante etc. vor primi trofeul EURO-Constructii sau trofeul EURO-Fereastra si/ sau diplome de excelenta - Award of Excellence. Pentru informatii suplimentare, click aici!
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 

PAGINA PERZONALIZATA

COVID-19TeraSteelALLBIMC4E FORUMACAD
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere