Agenda Constructiilor
Sambata, 15 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Producatori & Furnizori - CHAIRRY: Crestere de 40% in primele 4 luni, datorita segmentului Horeca
CHAIRRY: Crestere de 40% in primele 4 luni, datorita segmentului Horeca
Producatori & Furnizori Publicat de AG&F 22 Mai 2024 10:30
Chairry Design & Furniture, companie specializata pe segmentul solutiilor de mobilier si amenajari interioare complete, raporteaza un volum de business de aproape 1 milion de euro la inceputul lunii mai 2024, in crestere cu 20% fata de aceeasi perioada a anului 2023. 
Majoritatea cererii inregistrare in prima parte a anului 2024 – respectiv un procent de 80% - provine din segmentul Horeca, reprezentand atat investitii in noi unitati inaugurate in Bucuresti si in tara, cat si investitii in reamenajari si reconfigurari interioare: zone de lobby si camere hoteliere, spatii de relaxare si wellness, piscine, zone food court pentru centre comerciale, restaurante si cafenele. Volumul semnificativ de cerere din Horeca provine si pe fondul pregatirii unitatilor hoteliere din zona litoralului pentru sezonul estival 2024. 
In primele 4 luni ale anului, Chairry Design & Furniture a livrat  peste 1.700 de piese de mobilier. Intre produsele – vedeta se numara umbrelele pentru exterior, sezlongurile, scaunele si baldachinele pentru piscina si plaja, dar si produsele tip “footbridge” (zone de trafic pentru plaja). 
"Inceputul anului 2024 a fost foarte dinamic pe segmentul principal de activitate Chairry, respectiv domeniul Horeca. Atat noile investitii in formate si concepte inovatoare pe pietele de hoteluri, restaurante si cafenele, cat si investitiile in reamenajare si redecorare interioara, in conditiile unei piete din ce in ce mai competitive, au generat efervescenta pe segmentul amenajarilor interioare. Accentul pe wellbeing, design minimalist si sustenabilitate sunt tendintele clare ale perioadei,”  declara Raluca Dorobantu, Managing Partner Chairry Design & Furniture. 
Printre cele mai cunoscute proiecte semnate de companie in primele luni ale anului 2024 se numara hotelul  Crown Plaza din Mamaia, Hotel Zenith Mamaia, Hotel Europa din Eforie Nord, lantul de restaurante Delicii Libaneze din Bucuresti s.a.
 
 
Activ deja pe piata din Bulgaria prin intermediul parteneriatului exclusiv cu Baliu, unul dintre liderii internationali in mobilierul de exterior, Chairry isi continua strategia de expansiune regionala, finalizand de asemenea un amplu proiect de reamenajare a Albena Resort. Chairry urmeaza sa livreze peste 1.000 de piese mobilier, precum sezlonguri, umbrele, baze de umbrele si produse tip footbridge la Albena Resort, una dintre cele mai mari unitati turistice de pe litoralul bulgar.  
Alaturi de Horeca, domeniul educational si cel medical se remarca la inceput de an din punct de vedere al activitatii de investitii in amenajari sau reamenajari interioare, in general pe fondul stocurilor invechite de mobilier. Segmentul educational inregistreaza cea mai mare crestere la nivelul business-ului Chairry, generand un volum de business de 65.000 euro in primele 4 luni ale anului, in crestere cu peste 50% fata de aceeasi perioada a anului trecut. 
Chairry Design & Furniture, o companie antreprenoriala romaneasca, opereaza de peste 20 de ani pe piata si este specializata in design si amenajari interioare, precum si in furnizare de solutii de mobilier importat sau produs local, pentru domeniile Horeca, birouri, spatii industriale, medicale sau educationale. In total, Chairry a importat pana in prezent peste 20.000 de piese de mobilier si a amenajat peste 50.000 mp de spatii interioare. Chairry are parteneriate strategice cu furnizori internationali de renume precum Balliu, Belta & Frajumar sau Zown by Maxchief, prin intermediul carora furnizeaza piese de mobilier de inalta calitate, functionale, confortabile si durabile, care integreaza cele mai noi tehnologii si tendinte in design.
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMALLBIMABONARE REVISTEhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CONCEPT STRUCTURE
konsent
rigips
MAKITA
quadratum
Acvatot 2019
ness project
CDS
ERBASU CONSTRUCT
viarom
Ubitech
siniat
concelex
EDIT-Structural
noark
theda mar
strabag nivel 1
leviatan

Parteneri

top 500
HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
top 500
econet
top 500
ef-de-n
AICPS_30
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander