Agenda Constructiilor
Luni, 01 Iunie 2020
Home - Stiri - Producatori & Furnizori - SAINT-GOBAIN (Covid-19): Echipa executiva isi reduce salariul si face donatii
SAINT-GOBAIN (Covid-19): Echipa executiva isi reduce salariul si face donatii
Producatori & Furnizori Publicat de Stelian DINCA 08 Apr 2020 08:04
Ca intotdeauna, si in aceasta perioada incerta, Saint-Gobain resimte o mare responsabilitate pentru sanatatea si siguranta tuturor angajatilor, precum si a clientilor si partenerilor sai. De aceea, inca de la inceputul lunii februarie, compania a decis sa implementeze o serie de masuri de preventie impuse timpuriu. Au urmat si alte masuri care sa asigure integritatea echipelor locale: au fost implementate noi proceduri de operare in fabrici si munca la domiciliu, acolo unde este posibil. Mobilizarea si adaptabilitatea tuturor angajatilor la noua realitate este impresionanta si este garantul faptului ca echipele continua sa livreze servicii de inalta calitate clientilor si partenerilor, chiar si in aceste momente dificile.
Evolutia si impactul pandemiei sunt elemente cu adevarat imprevizibile si foarte greu de controlat. Cu toate acestea, angajatii Saint-Gobain sunt alaturi unii de ceilalti, lucreaza ca o adevarata familie si isi arata grija si suportul pe care le au fata de colegi, clienti, parteneri, comunitatile in care activeaza si in special pentru cei aflati in prima linie in lupta cu virusul COVID-19.
In acest context, echipa executiva Saint-Gobain Romania, formata din 15 membri, inclusiv liderii din fabricile regionale, a decis sa isi reduca salariul lunii aprilie pana la nivelul echivalent somajului tehnic de 75%. De asemenea, echipa executiva a decis sa doneze suma echivalenta a 25% din salariul net corespunzator lunii aprilie catre Crucea Rosie Romana, contribuind astfel activ la demersul colectiv al companiei de a oferi cadrelor medicale si spitalelor din Romania echipamentele si aparatura necesara de care au mare nevoie in aceasta perioada.
Acesta initiativa intareste inca o data faptul ca angajatii companiei se raliaza la valorile fundamentale ale acesteia, printre care solidaritatea ocupa un loc de cinste.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ACADALLBIMTeraSteelCOVID-19
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere