Agenda Constructiilor
Miercuri, 24 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Producatori & Furnizori - TeraPlast anunta numirea lui Bogdan Lucian Craciunas in functia de director financiar
TeraPlast anunta numirea lui Bogdan Lucian Craciunas in functia de director financiar
Producatori & Furnizori Publicat de AG&F 10 Iun 2024 10:01
TeraPlast SA anunta numirea domnului Bogdan Lucian Craciunas in functia de director financiar al companiei, incepand cu data de 29 iulie 2024.
Bogdan Lucian Craciunas si-a inceput cariera in 2007 si a acumulat o vasta experienta profesionala in cadrul a doua companii de audit financiar din Big 4. Inainte de a se alatura echipei TeraPlast, Bogdan a ocupat pozitia de director economic al producatorului de medicamente Terapia, parte din grupul Sun Pharmaceutical Industries.
Bogdan este membru al Camerei Auditorilor Financiari din Romania (CAFR) si al Association of Chartered Certified Accountants (ACCA) din Glasgow, UK, din 2014.
In noul sau rol, Bogdan Craciunas va colabora indeaproape cu directorul general Alexandru Stanean pentru a continua dezvoltarea si succesul TeraPlast prin integrarea companiilor nou achizitionate precum si pentru noi dezvoltari in Romania si strainatate.
„Sunt onorat de oportunitatea de a ma alatura echipei executive a unei companii de anvergura si vizibilitatea TeraPlast. Am acceptat aceasta provocare atat datorita dinamismului si a proiectelor ambitioase ale intregului Grup TeraPlast, cat si datorita echipei extrem de puternice, cu o viziune clara asupra viitorului companiei. Ma identific cu valorile companiei si imbratisez aceasta noua provocare din cariera cu mult optimism si motivare”, a declarat Bogdan Craciunas, director financiar TeraPlast.
„Suntem incantati sa il avem pe Bogdan alaturi de noi. Experienta sa in domeniul industrial si abilitatile sale in domeniul financiar vor aduce un aport semnificativ echipei noastre executive. Suntem increzatori ca impreuna vom atinge noi obiective ambitioase”, a declarat Alexandru Stanean, directorul general TeraPlast.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMhiltiSISECAMABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CDS
theda mar
MAKITA
noark
Arduro
SSAB
viarom
rigips
ness project
konsent
leviatan
SIGM
siniat
Acvatot 2019
EDIT-Structural
concelex
Ubitech
ERBASU CONSTRUCT
BogArt
quadratum
strabag nivel 1
CONCEPT STRUCTURE

Parteneri

HABITAT
top 500
AHK 2022
FPSC_2019
econet
AICPS_30
top 500
top 500
ROGBC 2016
ef-de-n

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander