Agenda Constructiilor
Luni, 26 Februarie 2024
Frontale
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - BOSCH lanseaza 20 de scule de mana noi, comercializate individual sau in seturi
BOSCH lanseaza 20 de scule de mana noi, comercializate individual sau in seturi
Produse & Tehnologii Publicat de AG&F 07 Nov 2023 14:40
De la ciocane si surubelnite pana la clesti pentru pompe de apa: in calitate de partener competent pentru casa si gradina, Bosch va acoperi si mai multe utilizari in viitor. Acum gama oferita de companie pe piata din Romania este completata de peste 20 de scule de mana noi, oferind utilizatorilor o selectie completa de scule esentiale pentru bricolaj, pe langa o gama completa de scule electrice. Iar Bosch extinde continuu acest segment.
 
Scule fabricate cu precizie din materiale de inalta calitate
Noile scule de mana se disting prin constructia solida si durabilitate. Tratamentul de inalta calitate al suprafetei le face deosebit de rezistente la coroziune. In plus, materialele robuste asigura o functionare optima. Surubelnitele, de exemplu, sunt fabricate din otel rezistent S2 pentru a permite rotatia stabila. Toate sculele au culorile tipice Bosch DIY, verde si negru, si pot fi utilizate in mod intuitiv, astfel incat sa poata fi efectuate rapid si usor setarile precum blocarea si pozitionarea.
 
 
Usor de tinut si cu utilizare intuitiva
Ergonomia si caracteristicile tactile sunt importante pentru o utilizare confortabila, controlata si sigura: aceste aspecte pot fi vazute si simtite la noile scule de mana. Clestii combinati, clestii cu varf lung si clestii cu taietura laterala, 
de exemplu, au un contur intern patentat, ceea ce face ca sculele sa poata fi tinute in mod confortabil si sa asigure un control precis al prinderii. Manerul ciocanului de lacatuserie are un nucleu din fibra de sticla, care permite lovirea cu precizie, cu mai putine vibratii. Multe dintre scule au functii pentru a fi utilizate cu usurinta. Clestii pentru pompele de apa pot fi reglati cu usurinta in 26 de setari, cu ajutorul unui buton. Cutitul pliabil se deschide rapid prin simpla apasare a unui buton, permite inlocuirea rapida si sigura a lamei si are spatiu in maner pentru doua lame de rezerva. Nivela cu bula de aer este disponibila in doua lungimi si are o canelura in V la partea inferioara pentru a permite o utilizare convenabila pe bare si obiecte rotunjite. Surubelnitele au un varf magnetic pentru a ajuta la ridicarea suruburilor si pentru a facilita sustinerea la rotirea surubului. Codarea prin culoare de la capatul manerului faciliteaza selectarea surubelnitei potrivite. Surubelnita cu clichet este echipata cu un compartiment pentru capete pop-up, cu douasprezece capete codate prin culoare in interiorul manerului pentru un plus de confort.
In prezent, exista disponibilitate de scule de mana. Sculele sunt oferite individual si ca seturi de surubelnite, clesti, chei combinate cu clichet, chei tubulare si chei hexagonale. Sunt disponibile, de asemenea, seturi mixte de scule pentru diferite domenii de utilizare. Alte scule de mana suplimentare urmeaza sa fie disponibile in lunile urmatoare.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMABONARE REVISTERAWLPLUGhilti
ROCKWOOL 196
Editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2023!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 179 (Noiembrie-Decembrie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
CONCEPT STRUCTURE
MAKITA
rigips
viarom
top 500
noark
top 500
strabag nivel 1
quadratum
Ubitech
theda mar
leviatan
ERBASU CONSTRUCT
Acvatot 2019
top 500
FRONTALE
CDS
concelex

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
econet
AICPS_30
ef-de-n
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu