Agenda Constructiilor
Sambata, 13 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - ROMSERV INVEST: Fereastra Evolution asigura un consum redus de energie
ROMSERV INVEST: Fereastra Evolution asigura un consum redus de energie
Produse & Tehnologii Publicat de Camelia Pantel 29 Iun 2015 15:04
Fereastra Evolution, realizata de producatorul Romserv Invest, reprezinta o noua generatie de ansambluri ce intrunesc cerinte dintre cele mai exigente in materie de performante, prin incorporarea unor materiale de top. Astfel, fereastra Evolution se remarca prin protectie solara ridicata si grad inalt de reflexie, asigurand imobilului confort termic superior si contribuind la optimizarea consumului de energie. In acelasi timp, se caracterizeaza prin parametri superiori de antiefractie, izolare fonica si aspect.
 
Performante deosebite, prin utilizarea profilelor bluEvolution
 
Fereastra Evolution integreaza profile cu sase camere bluEvolution, marca  Salamander. Acestea au fost special create de furnizorul german in vederea eficientizarii coeficientului de transfer termic, fiind recomandate la realizarea ferestrelor pasive. Avand o inaltime redusa (de numai 118 mm), care permite combinarea cu suprafete vitrate mari, o adancime constructiva de 92 cm si trei garnituri de etansare (asigura etanseitate sporita la vant, ploaie si praf), profilele Salamander indeplinesc toate criteriile ecologice. Profilele din aceasta gama au o grosime a peretelui exterior de 3 mm si armatura din otel zincat cu dimensiuni cuprinse intre 1,5 mm si 2 mm. Utilizate in versiunea standard a ferestrei Evolution, reperele bluEvolution ii asigura acesteia un coeficient de transfer termic Uw de 0,83 W/mpK, iar in combinatie cu armaturi termice si sticla cu izolare sporita se pot atinge valori de 0,73 W/mpK, care depasesc standardele de executie ale caselor pasive. In acelasi timp, profilele bluEvolution fac parte din clasa A, fiind potrivite pentru realizarea de ferestre pentru imobile din zona temperata.
Datorita structurii echilibrate, profilele bluEvolution asigura posibilitatea utilizarii unui pachet termoizolant cu o grosime de la 24 mm pana la 60 mm, cu doua sau trei foi de sticla. De asemenea, ferestrele Evolution pot integra vitraje realizate cu sticla de control solar, securizata, clara, mata sau sablata, in functie de solutiile tehnice si stilistice dorite.
Fereastra Evolution este echipata cu feronerie de siguranta Roto NT, aceasta fiind disponibila la alegere din gamele de varf. Utilizarea acestui sistem asigura rezistenta sporita antiefractie si inchidere etansa, iar fereastra poate fi folosita pe termen indelungat, la parametri initiali, aspecte confirmate si de numeroasele certificari detinute. 
Designul ferestrei Evolution este clasic (drept), iar ansamblurile sunt disponibile in nuante de alb, care imita lemnul sau din gama RAL, in toate situatiile intretinerea fiind foarte usoara. Fereastra Evolution indeplineste cerintele celor mai creativi si exigenti arhitecti, accentuand tusele moderne, insa, in acelasi timp, ofera posibilitatea renovarii cladirilor istorice prin respectarea normelor de protectie. Pentru informatii suplimentare, click aici   
  
Solicita informatii suplimentare
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMABONARE REVISTEALLBIMhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
leviatan
concelex
noark
MAKITA
SIGM
SSAB
Ubitech
ERBASU CONSTRUCT
theda mar
strabag nivel 1
EDIT-Structural
konsent
Arduro
ness project
rigips
CDS
Acvatot 2019
quadratum
BogArt
CONCEPT STRUCTURE
viarom
siniat

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
econet
top 500
top 500
ef-de-n
AICPS_30

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander