Agenda Constructiilor
Sambata, 05 Decembrie 2020
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - Signify: Iluminatul cu radiatii UVC ofera mijloace eficiente pentru dezinfectare
Signify: Iluminatul cu radiatii UVC ofera mijloace eficiente pentru dezinfectare
Produse & Tehnologii Publicat de Stelian DINCA 05 Aug 2020 11:21
Signify adopta regulile de siguranta privind radiatiile UVC, la formularea carora a contribuit in colaborare cu Asociatia Mondiala pentru Iluminat, pentru a raspunde cererii tot mai mari de instalatii pentru dezinfectarea pe baza de radiatii. Compania implementeaza aceste norme, cat si alte standarde aplicabile, pentru noua sa gama de echipamente cu UVC.
La inceputul acestui an, Asociatia Mondiala pentru Iluminat a reunit experti din industrie si a dezvoltat un set de reguli pentru consumatori si producatori, pentru a asigura utilizarea tehnologiei si produselor cu UVC in conditii de siguranta. Aceste reglementari sunt fundamentate pe principiile standardelor internationale, precum IEC 62471 - standardul fotobiologic de siguranta, si prescriu garantii tehnice si procedurale suplimentare.
„Timpul este esential in lupta impotriva COVID-19. Iluminatul cu radiatii UVC ofera mijloace rapide, puternice si foarte eficiente de dezinfectare. De asemenea, s-a demonstrat ca este o metoda sigura atunci cand proiectarea, instalarea si utilizarea sunt desfasurate conform instructiunilor”, declara Olivia Qiu, Chief Innovation Officer in cadrul Signify. „Prin adoptarea regulilor de siguranta emise de Asociatia Mondiala pentru Iluminat, oferim un nivel avansat de incredere in implementarea tehnologiilor cu UVC. Indemnam si alti producatori sa se conformeze si sa adere la aceste noi reglementari ale industriei.”
Folosind standardele internationale pentru masurarea nivelului de radiatii si clasificarea categoriilor de risc pentru produsele cu UVC, ghidul normativ adauga cerinte suplimentare pentru masurile de protectie tehnice - precum detectarea prezentei, accesul controlat sau izolarea, dar si indrumari detaliate cu privire la etichetele de avertizare, manualelor de utilizare sau programelor de instruire pentru folosirea in siguranta a tehnologiei UVC.
Pe 16 iunie, Signify si Laboratorul National de Boli Infectioase Emergente din cadrul Universitatii Boston au confirmat, in urma cercetarilor, eficienta surselor de lumina Signify cu UVC in distrugerea SARS-CoV-2, virusul care cauzeaza COVID-19.
Signify este lider in sectorul lampilor UVC si s-a aflat in fruntea tehnologiei UV timp de 35 de ani. Compania are o experienta dovedita in iluminatul cu radiatii UVC, care este proiectat, produs si instalat in conformitate cu cele mai inalte standarde de siguranta.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
VideoConfAC-iulAUTODESKCOVID-19elmas_1octALLBIM
ROCKWOOL 196
A aparut editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
hilti
ERBASU CONSTRUCT
ssab ag antrepriza generala
rigips
Acvatot 2019
strabag nivel 1
CELCO 2020

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
AICPS_30
ROGBC 2016
AHK 2018
ef-de-n
econet
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere