Agenda Constructiilor
Duminica, 19 Mai 2024
STIHL
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - TeraPlast lanseaza NeoTer, sistem de incalzire prin pardoseala de ultima generatie
TeraPlast lanseaza NeoTer, sistem de incalzire prin pardoseala de ultima generatie
Produse & Tehnologii Publicat de Stelian DINCA 27 Sep 2022 14:05
TeraPlast lanseaza NeoTer, un sistem de incalzire prin pardoseala de ultima generatie, cu un grad ridicat de eficienta energetica si avantaje semnificative din perspectiva consumului de energie pentru incalzire si a impactului asupra mediului.
NeoTer este calibrat pe nevoile actuale ale consumatorilor, in acord cu noile tendinte de constructie si dezvoltare a locuintelor. Sistemul NeoTer reprezinta o solutie de incalzire fiabila, aplicabila atat constructiilor noi, cat si proiectelor de renovare.
Pentru fabricarea NeoTer, TeraPlast utilizeaza o noua linie de productie, complet automatizata, cu cea mai avansata tehnologie disponibila in piata. Procesul de productie este sigur, modern si extrem de precis. Acesta asigura sistemului calitate si durabilitate in conditii optime de utilizare.
„Cu ocazia lansarii sistemului NeoTer facem un pas esential in strategia noastra de crestere a prezentei TeraPlast pe piata sistemelor de instalatii interioare. Solutiile tehnice folosite in procesul de fabricatie asigura un produs de inalta calitate, durabil si adaptat nevoilor individuale”, a afirmat Ovidiu Gurau, director comercial TeraPlast. „Consumul redus de energie pentru incalzirea cladirilor reprezinta un avantaj major intr-un context in care resursele energetice au cunoscut o crestere semnificativa a preturilor. De asemenea, prin economiile ce se pot face utilizand acest sistem de incalzire prin pardoseala contribuim si la actiunea comuna de atingere a obiectivelor climatice.” A adaugat dl Gurau.
NeoTer by TeraPlast este un sistem complet si modern de incalzire prin pardoseala. Acesta cuprinde tevi PE-Xa si PE-RT, cu bariera de oxigen, si dimensiuni de la 16mm pana la 32 mm, in functie de necesarul proiectului. Clientii beneficiaza de 10 ani de garantie, consultanta in proiectarea sistemului de incalzire prin pardoseala si termen redus de livrare.
Sistemul NeoTer foloseste agent termic de temperatura joasa si este o solutie ideala inclusiv in cazul utilizarii surselor de energie regenerabila. Incalzirea prin pardoseala aduce economii importante de energie. Consumul poate fi redus cu aproximativ 14% comparativ cu sistemul clasic care foloseste calorifere. Daca sistemul de incalzire are ca sursa de agent termic o centrala in condensatie sau o pompa de caldura, in functie de forma cladirii, gradul de izolare si configuratia instalatiei de incalzire, economisirea de energie poate sa creasca pana la 40%.
Sistemele de incalzire prin pardoseala au devenit o constanta in dezvoltarea imobiliara din Europa de Vest in ultimele trei decenii, iar in Romania s-a observat o extindere a acestei alternative in ultimii 5-7 ani, cu un mare potential de crestere in continuare.
 
Beneficii ale sistemul de incalzire NeoTer
  • Nivel ridicat de confort termic prin eliminarea zonelor cu temperaturi reci, fara a afecta umiditatea din incapere;
  • Consum redus de energie;
  • Usor de montat; fara intretinere periodica.
  • Spatiu suplimentar disponibil prin eliminarea caloriferelor.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMRAWLPLUGALLBIMABONARE REVISTEhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
concelex
Acvatot 2019
quadratum
ness project
leviatan
EDIT-Structural
CONCEPT STRUCTURE
siniat
viarom
CDS
Ubitech
theda mar
MAKITA
rigips
ERBASU CONSTRUCT
strabag nivel 1
noark
konsent

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
INNOCONSTRUCT2024
econet
AICPS_30
ef-de-n
top 500
ROGBC 2016
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander