Agenda Constructiilor
Luni, 26 Februarie 2024
Frontale
Home - Stiri - Afaceri, Juridic, Finante & Impozite - PeliPartners isi consolideaza prezenta in topul The Legal 500
PeliPartners isi consolideaza prezenta in topul The Legal 500
Afaceri, Juridic, Finante & Impozite Publicat de Stelian DINCA 25 Apr 2023 12:58
Casa de avocatura PeliPartners este inclusa cu cinci arii de practica in clasamentul The Legal 500, care analizeaza nivelul de performanta al firmelor de avocatura din intreaga lume.
Cele cinci arii ale PeliPartners incluse in clasamentul The Legal 500 din acest an sunt: Finante si Banci, Drept Comercial, Corporate M&A, Solutionarea Litigiilor, Restructurare si Insolventa si Imobiliar si Constructii.
Madalina Fildan, Ioana Waszkiewicz, Ana Atanasiu, Alexandra Ionita, Delia Lepadatu, Carmen Peli, Oana Badarau si Francisc Peli se numara printre profesionistii din avocatura de consultanta care au primit recomandari la nivel individual.
The Legal 500 este un clasament care aduce in prim-plan cele mai apreciate firme de avocatura din intreaga lume. Clasamentul este alcatuit pe baza feedback-ului primit de la 300.000 de clienti din intreaga lume, pe contributii din partea firmelor de avocatura si pe interviuri cu avocati de top, precum si pe o echipa de cercetatori care au o experienta relevanta pe piata juridica.
„Lansarea clasamentului The Legal 500 este un eveniment pe care il asteptam cu interes an de an, pentru ca ne ofera o privire de ansamblu asupra pozitiei noastre in piata avocaturii de consultanta din Romania si ne arata nivelul de satisfactie al partenerilor nostri. Ne bucuram sa vedem ca anul acesta avem cinci dintre ariile importante de practica incluse in acest top, iar echipa noastra se bucura de aprecierea partenerilor nostri si la nivel de rating individual. Le multumim tuturor partenerilor nostri pentru increderea si aprecierea aratate”, a declarat Carmen Peli, coordonatoarea practicilor de Finante si Banci, Drept Comercial si Corporate M&A ale PeliPartners
 
ALLBIMRAWLPLUGABONARE REVISTEhilti
ROCKWOOL 196
Editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2023!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 179 (Noiembrie-Decembrie 2023)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
viarom
top 500
Ubitech
rigips
top 500
FRONTALE
MAKITA
Acvatot 2019
quadratum
concelex
CDS
theda mar
strabag nivel 1
leviatan
noark
top 500
CONCEPT STRUCTURE
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
econet
ef-de-n
AICPS_30
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu