Agenda Constructiilor
Joi, 21 Ianuarie 2021
Home - Stiri - Antreprenori & Dezvoltatori - JLL isi extinde echipa departamentului de birouri prin angajarea lui Alexandru Orzea
JLL isi extinde echipa departamentului de birouri prin angajarea lui Alexandru Orzea
Antreprenori & Dezvoltatori Publicat de Elena Icleanu 08 Ian 2020 10:33
Compania de consultanta imobiliara JLL anunta angajarea lui Alexandru Orzea pe pozitia de consultant in cadrul departamentului de birouri. Extinderea echipei de office vine in contextul in care acest segment de piata trece printr-una dintre cele mai favorabile perioade atat din punct de vedere al noilor investitii, cat si al cererii de spatii de birouri. 
Alexandru Orzea se alatura echipei JLL dupa aproximativ 3 ani petrecuti in cadrul Colliers International, unde a tranzactionat peste 10.000 mp reprezentand companii precum Adswizz, Bolt (Taxify), Certsign, IREM spa, WWF, RTC, BTL Medical si altele. 
"Atragerea lui Alexandru este in linie cu strategia pe care JLL a adoptat-o in ultimii ani, si anume in a fi foarte selectivi cu oamenii care ni se alatura, astfel incat, acestia pe langa etica, excelenta profesionala si potentialul de crestere, sa fie compatibili cu echipa existenta. Astfel, dupa mai mult de 3 ani in care am fost foarte atenti la ceea ce se intampla pe piata de servicii de consultanta pentru inchirierea de spatii de birouri, am luat decizia de a-l angaja pe Alexandru, care va completa excelent echipa existenta", a declarat Marius Scuta, Head of Office Department.
JLL este prezenta pe piata de consultanta imobiliara din Romania din anul 2007. Activitatea JLL in Romania este structurata pe 8 departamente: Office, Industrial si Logistica, Capital Markets, Development & Land, Project & Development Services, Valuation si Property Management si Living.
Echipa de office a JLL este una dintre cele mai experimentate de pe piata de servicii imobiliare locale, numai anul trecut reusind sa inchida unele dintre tranzactiile de referinta atat in Bucuresti, cat si in tara, care au cumulat circa 100.000 metri patrati, conform datelor companiei.
"Am luat decizia de a ma alatura echipei de Office a JLL datorita maturitatii si stabilitatii companiei si a departamentului. Impreuna cred ca putem continua procesul de educare si profesionalizare a pietei de office din Romania, care se afla intr-o evolutie accelerata. In ciuda tensiunilor existente pe piata fortei de munca, Romania ramane, inca, o piata atractiva pentru extinderea companiilor din Europa si din SUA si pentru cresterea companiilor cu capital local si international deja active pe piata locala. Dezvoltarea de noi zone de business si apropierea de zonele rezidentiale cu densitate mare, pentru a combate problemele de trafic, genereaza noi oportunitati pentru companiile care vor se reloce. In acest context, rolul nostru de consultanti este sa ii ajutam pe acestia sa aiba o viziune de ansamblu a pietei si acces la toate informatiile financiare si tehnice care sa le permita sa ia cea mai buna decizie de business", a declarat Alexandru Orzea, consultant Office Department. 
JLL a inregistrat in 2018 in Romania o cifra de afaceri de 10,9 milioane de euro, in crestere cu 33,22% comparativ cu anul 2017.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLPLANAUTODESKelmas_1octVideoConfAC-iulCOVID-19
ROCKWOOL 196
A aparut editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2020!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
ERBASU CONSTRUCT
ssab ag antrepriza generala
strabag nivel 1
CELCO 2020
Acvatot 2019
rigips
hilti

Parteneri

HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
AICPS_30
ROGBC 2016
AHK 2018
econet
ef-de-n
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere