Agenda Constructiilor
Vineri, 27 Ianuarie 2023
Abonare reviste
Home - ANALIZA - Analiza pietei de feronerie pe anul 2014

Analiza pietei de feronerie pe anul 2014
Analiza pietei de feronerie pe anul 2014
PDF, 8 pag A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: FERONERIE
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Ovidiu Stefanescu
Data actualizare: 27 iun 2014
Sumar: click aici
Evolutie eterogena a sectorului sistemelor de feronerie
Piata locala a sistemelor de feronerie destinate echiparii ansamblurilor de tamplarie termoizolanta a consemnat, in ultimii ani, schimbari majore din punct de vedere structural, care nu sunt evidente la o simpla analiza valorica sau cantitativa a importurilor. Avand in vedere faptul ca productia unor astfel de repere pe plan national are un impact minor in cuantumul consumului total, datele referitoare la livrarile efectuate de producatorii externi sunt extrem de relevante. Elementul care face diferenta este insa constituit de tipurile de sisteme disponibile in acest moment pe plan autohton. De asemenea, este interesant de cercetat cu atentie sporita distributia importurilor in functie de tara de origine. In fine, daca se are in vedere realitatea reclamata de multe companii, conform careia, pe fondul unor disfunctionalitati ale sistemului vamal din Romania, piata este suprasaturata de produse neconforme din punct de vedere al prevederilor standardelor europene, devine clar ca imaginea generala este mult mai complexa decat cea reflectata de datele furnizate de Institutul National de Statistica (INS). Din pacate, recesiunea a generat o serie de disfunctionalitati ale sectorului de feronerie pentru ferestre/usi care, inainte de 2008, nici macar nu ar fi putut fi imaginate de expertii din domeniu. Astfel, daca inceputul crizei economice s-a caracterizat prin translatarea lenta, dar sigura a cererii catre sistemele simple, care nu includeau caracteristici superioare de siguranta, confort sau design, in anii urmatori furnizorii s-au vazut nevoiti sa proiecteze solutii speciale, care includeau si mai putine elemente costisitoare, tocmai in ideea adaptarii ofertei la orientarea fatisa catre pret. S-a ajuns, astfel, la promovarea unor modele avand proprietati de multe ori inferioare celor ale sortimentelor vandute in perioada de pionierat a acestui domeniu de activitate.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Fereastra la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice, analize si comentarii ale reprezentantilor companiilor: Roto, G-U Ferrom Com, Schachermayer, Winkhaus, Simonswerk, Feroneria Prod, Abus Ro, AGB - Alban Giacomo SpA, Bau Handler Group, Bilama, Bitt-Bau, Cesrom, Companion Import Export, Dena Asis, Dr. Hahn, Faure Rom, Fero Invest, Häfele Romania, Savio, Interplast Rom, Siegenia-Aubi, Teonic, Triton, Vexal, Geze Romania si altele.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei de feronerie va fi disponibila in trimestrul al doilea din 2015.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
man and machineALLBIMVideoConfAC-iulMESENBURGTERAPLAST
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A apărut editia
NOIEMBRIE-DECEMBRIE 2022!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 171 (Noiembrie-Decembrie 2022)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
CONCEPT STRUCTURE
BALTIC
MAKITA
Ubitech
rigips
viarom
Acvatot 2019
leviatan
BMI_Icopal
ERBASU CONSTRUCT
CELCO 2020
hilti
leviatan
FRONTALE
strabag nivel 1

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
econet
ROGBC 2016
AICPS_30
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023