Agenda Constructiilor
Joi, 20 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - ANALIZA - Analiza pietei institutelor de certificare pe anul 2013

Completati si trimiteti solicitarea pentru primirea documentului cu plata prin OP
Document:
Analiza pietei institutelor de certificare pe anul 2013

Date facturare
Denumire firma/Nume: *
CUI *
E-mail: *
Adresa: *
Telefon: *
* Toate campurile sunt obligatorii
Analiza pietei institutelor de certificare pe anul 2013
Analiza pietei institutelor de certificare pe anul 2013
PDF, 4 pagini A4
Pret: 18 EUR + TVA
Introduceti codul de descarcare:

Codul de descarcare poate fi obtinut prin:
Domeniul: CONSTRUCTII & INSTALATII
Editor: Agenda Constructiilor & Fereastra - Cosmin Dincu
Data actualizare: 04 oct 2013
Sumar: click aici
Certificarea in constructii este afectata de recesiune
Lipsa de informatii cu privire la legislatia armonizata ce impune certificarea activitatii firmelor si/sau a produselor de constructii, mentalitatea potrivit careia aceste operatiuni sunt justificate doar in cazul participarii la licitatii publice sau in cel al exportului, faptul ca multi manageri ai firmelor din bransa considera diversele forme de atestare ca fiind doar un cost suplimentar si nejustificat sunt numai cateva dintre impedimentele ce greveaza acest domeniu de activitate pe plan autohton. In plus, institutele specializate sunt afectate si de recesiunea economica survenita intr-un moment in care toate eforturile specialistilor se indreptau spre derularea pe scara larga a implementarii sistemelor de management (tip ISO) la nivelul cat mai multor firme de constructii, precum si catre aplicarea marcajului CE sau acordarea de agremente tehnice la diverse grupe de produse, indiferent de modul in care acestea erau reglementate. Consultand baza de date Nando a Comisiei Europene se remarca faptul ca in tara noastra sunt operationale 16 organisme notificate, implicate in certificarea diverselor produse pentru constructii. Printre acestea se afla ISCIR Cert, MDM Certificare, Ceprom, SRAC Cert, Icecon Cert, Miscarea Romana pentru Calitate, Bureau Veritas, TÜV Austria etc. In opinia unor specialisti din domeniu, dintre acestea, SRAC Cert, RINA-SIMTEX, TÜV Rheinland, Certind SA si alte institutii similare ca reputatie si dimensiune detin o cota semnificativa in ceea ce priveste asigurarea unor astfel de servicii.
Varianta demonstrativa: click aici!
Descriere:
Colectia de articole tematice include materialele redactionale publicate in cadrul revistei Agenda Constructiilor la sectiunea dedicata analizelor de piata anuale in domeniu. Sunt incluse date statistice, analize si comentarii ale reprezentantilor institutiilor de certificare si/ sau laboratoarelor de incercari/ verificari: AT Rom 2000, Certind SA, Romcontrol SA, SRAC Cert, Syscert si altele.
Informatii suplimentare:
Urmatoarea analiza tematica a pietei organismelor de certificare in constructii va fi disponibila in trimestrul al patrulea din 2014.
Copyright 2010 Rampa Invest - Agenda Constructiilor & Fereastra (editor). Toate drepturile rezervate.

NOTIFICARE: Informatiile cuprinse in documente sunt protejate de legea dreptului de autor si, in consecinta, nu pot fi copiate sau reproduse, reconfigurate, transmise, transferate, difuzate, redistribuite sau revandute in orice scop, in intregime sau partial, in orice forma sau prin orice metoda/mijloace, de orice persoana, fara acordul prealabil si in scris al editorului [citeste mai mult]
Platile se realizeaza prin portalul de plati securizat
ALLBIMABONARE REVISTESISECAMhilti
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE

Cautare documente

Cauta :Categoria
Domeniul
Ubitech
MAKITA
theda mar
viarom
concelex
konsent
noark
BogArt
CDS
CONCEPT STRUCTURE
Acvatot 2019
siniat
ness project
leviatan
ERBASU CONSTRUCT
rigips
quadratum
EDIT-Structural
strabag nivel 1

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
top 500
AICPS_30
ROGBC 2016
ef-de-n
top 500
econet

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander