Diana DAVID este noul Managing Director al companiei SAP Romania |
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Stelian DINCA 03 Iun 2021 07:29 |
SAP Romania, filiala locala a SAP SE - lider global in solutii software de business - anunta numirea Dianei David in calitate de Managing Director. Ea va fi responsabila de conturarea si implementarea unei noi strategii locale a companiei, cu accent pe accelerarea migrarii in cloud, respectiv sustinerea clientilor existenti si potentiali in parcursul lor de transformare digitala. Noul lider a fost numit intern.
Diana David isi va prelua functia de la 1 iunie 2021 si va avea sediul la Bucuresti. Ea s-a alaturat SAP Romania in urma cu trei ani, ca Key Account Manager pentru sectorul public, ocupand anterior diverse roluri in echipa Orange Romania, unde si-a inceput activitatea profesionala acum 18 ani. Aceasta are peste 15 ani de experienta in vanzari, timp in care a gestionat atat conturi private, cat si publice, specializandu-se in sectorul public. In anii de activitate profesionala, Diana David a obtinut o vasta expertiza in dezvoltarea si gestionarea proiectelor extrem de complexe, abordate pe multiple verticale ale pietei, dovedind abilitati avansate in managementul unor echipe diverse. Noul Managing Director al SAP Romania a absolvit Facultatea de Relatii Economice Internationale si a urmat cursuri de PR si Comunicare timp de doi ani.
„Primesc cu bucurie noul rol si sunt determinata ca, alaturi de echipa noastra dedicata, sa aduc vasta expertiza si cele mai bune practici in sprijinul firmelor romanesti si autoritatilor guvernamentale, care, prin planurile de redresare, isi propun sa atinga potentialul maxim al tarii. SAP a contribuit la construirea unui ecosistem digital puternic, avand parteneriate stranse cu aproximativ 38 de companii romanesti certificate. Alaturi de partenerii nostri cream solutii specifice industriei, noi produse cloud si programe dedicate in sprijinul conceptului de industrie inteligenta. Intelegem ca fiecare client are propriul mod si ritm de schimbare in parcursul de transformare digitala si, prin intermediul noii noastre solutii cloud, RISE with SAP, suntem pregatiti sa sustinem si sa personalizam fiecare abordare”, a declarat Diana David, Managing Director SAP Romania.
„Ma bucura faptul ca Diana a acceptat sa-si asume provocarea de a conduce SAP Romania catre noi limite. Experienta si abilitatile sale au fost un castig real pentru companie pana acum, insa noul rol ii ofera posibilitatea de a-si urma viziunea la o scara mult mai larga. Suntem increzatori ca stilul sau de a conduce, alaturi de planurile stabilite si experienta acumulata in 25 de industrii, va consolida pozitia SAP pe piata locala, ajutand clientii in parcursul lor spre statutul de companie inteligenta si oferind valoare si rezultate excelente, datorita abordarii „customer first”. Toate acestea in contextul transformarii digitale si al schimbarilor rapide care caracterizeaza mediul de business actual”, a mentionat Josephin Galla, Managing Director SAP Europa de Sud-Est.
In contextul actual, mai mult ca oricand, SAP reitereaza necesitatea transformarii digitale, atat pentru sectorul privat, cat si pentru cel public. Domenii precum achizitiile, vanzarile sau marketingul necesita o revizuire completa, bazata pe noua realitate online, in timp ce factorul uman joaca, de asemenea, un rol cheie, iar companiile trebuie sa se bazeze pe oferirea de experiente superioare atat angajatilor, cat si clientilor. Astfel, in perioada urmatoare, SAP isi propune sa fie in continuare un partener strategic pentru clientii actuali si potentiali si sa ofere cele mai bune solutii digitale pentru a satisface noile cerinte si a spori potentialul de inovare in cadrul acestor companii.
In acelasi timp, compania se va concentra pe oferirea de asistenta clientilor guvernamentali, pentru a-si reforma administratiile prin mijloace digitale. SAP isi propune sa fie un consilier de incredere in atingerea unor obiective precum modernizarea sistemului medical, dezvoltarea oraselor inteligente si imbunatatirea abilitatilor digitale ale populatiei.
|