Agenda Constructiilor
Duminica, 03 Decembrie 2023
Liebher
Home - Stiri - Digitalizarea in constructii & Industrie - PowerNet Consulting dezvolta roboti software RPA cu ajutorul tehnologiei Tailent
PowerNet Consulting dezvolta roboti software RPA cu ajutorul tehnologiei Tailent
Digitalizarea in Constructii & Industrie Publicat de Stelian DINCA 19 Aug 2022 09:50
Tailent, compania romaneasca de tehnologie cunoscuta pentru democratizarea accesului la solutii de Robotic Process Automation (RPA), si PowerNet Consulting, jucator cu peste 20 de ani de experienta in solutii de securitate IT, digitalizare si mobilitate, incheie un parteneriat pentru dezvoltarea de roboti software si solutii integrate de digitalizare si automatizare pentru companii.
Tailent are experienta ampla in dezvoltarea de platforme pentru roboti software specializati, care pot executa sarcinile repetitive si, astfel, permit angajatilor sa se concentreze pe activitatile mai complexe. Robotii software Tailent sunt usor de accesat si folosit de catre orice companie, indiferent de domeniul de activitate. PowerNet Consulting va adauga instrumentele RPA create de Tailent in portofoliu pentru a crea si oferi partenerilor solutii digitale sigure si eficiente.
„Tehnologia de automatizare ofera companiilor mari oportunitati de eficientizare a proceselor si de reducere a costurilor, prin care elibereaza mai mult timp pentru echipele lor. Cu Tailent Automation Platform (RPA), companiile ii ajuta pe profesionisti sa se concentreze pe mai multe activitati cu mai multa relevanta si valoare adaugata”, a spus Mario Popescu, Co-fondator si CEO Tailent.
Prin expertiza si certificarile in domeniul securitatii IT, PowerNet Consulting este un partener solid si de incredere pentru companiile care doresc sa faca pasul catre o noua etapa a digitalizarii si automatizarii activitatii. Dezvoltatorul de solutii digitale lucreaza cu firme din telecom, energie si retail si toti administratorii de retea ai companiei sunt certificati Microsoft, Fortinet, Forcepoint, VMware si Cisco.
„Transformarea digitala si-a facut intrarea in aproape toate ramurile de activitate. In contextul global, digitalizarea determina gradul de succes al companiilor si modul in care vor supravietui provocarilor actuale. La PowerNet Consulting suntem intotdeauna atenti la nevoile clientilor nostri, ajutandu-i cu cele mai bune solutii adaptate bugetelor de criza, dar si cerintelor tot mai pregnante de cost-saving ale fiecarei companii. Adaugarea platformei RPA Tailent in portofoliul nostru ne permite sa ne ajutam clientii cu solutii inteligente de automatizare, cu timp de implementare scurt si rezultate vizibile imediat”, a afirmat Emil Munteanu, Managing Partner PowerNet Consulting.
Parteneriatul se inscrie in strategia celor doua companii de a democratiza accesul la tehnologii de automatizare la nivel global. In ultimii doi ani, Tailent a incheiat mai multe parteneriate strategice importante, cu furnizori importanti de solutii si servicii precum Encorsa, Winsig, Wolters Kluwer, Visa, Aliant, ETA2U si Serviceaide, ca parte dintr-un proces accelerat de expansiune.
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMVideoConfAC-iulALLBIMhilti
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
Editia OCTOMBRIE 2023!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 178 (Octombrie 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
grundfos
viarom
CDS
CONCEPT STRUCTURE
rigips
ERBASU CONSTRUCT
theda mar
FRONTALE
Ubitech
Acvatot 2019
leviatan
noark
MAKITA
leviatan
strabag nivel 1
BALTIC

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
ef-de-n
econet
ROGBC 2016
AICPS_30
BA 2023
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu