Agenda Constructiilor
Joi, 28 Ianuarie 2021
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - ARTS+ROMEXPO: Romanian Security Fair isi deschide portile in octombrie
ARTS+ROMEXPO: Romanian Security Fair isi deschide portile in octombrie
Expozitii & Conferinte Publicat de Cosmin Dincu 10 Iul 2018 07:47
Asociatia Romana pentru Tehnica de Securitate (ARTS), in parteneriat cu Romexpo SA, organizeaza, in perioada 18-20 octombrie 2018, Romanian Security Fair 2018, cea mai importanta expozitie de tehnica pentru securitate din zona Est si Sud-Est Europeana, informeaza un comunicat comun al organizatorilor.
Programata sa se deruleze o data la fiecare doi ani, expozitia Romanian Security Fair aduce la standurile Pavilionului Central al Romexpo SA pe cei mai importanti producatori de aparatura pentru securitate la nivel mondial, precum si pe cele mai importante companii romanesti prezente pe piata tehnicii pentru securitate de la noi din tara, expozantii avand la dispozitie o suprafata de expunere ce depaseste 2.000 de metri patrati pentru a-si prezenta aparatura tehnica sau solutiile IT pe care le produc sau le comercializeaza.
Pana in prezent, si-au confirmat participarea la standurile Romanian Security Fair 2018 aproape 50 de companii din Romania si din intreaga lume, din tari precum: Marea Britanie, Croatia, Ungaria, Italia sau Polonia.
Ajuns la a V-a editie, targul Romanian Security Fair 2018 va aduce in fata vizitatorilor aparatura si tehnologie de ultima generatie din domenii diverse ale securitatii: supraveghere video; detectie, semnalizare si stingere incendiu; monitorizare si dispecerizare; securitate cibernetica; sisteme mecanice si electromecanice de securitate; sisteme anti-efractie; sisteme de control al accesului; alte sisteme de avertizare a pericolului, precum si accesorii de securitate.
Noutatea editiei din 2018 a Romanian Security Fair este aceea ca targul va fi deschis si sambata, pentru a permite unui numar cat mai mare de persoane interesate de tehnica de securitate sa poata vizita expozitia.
Prin intermediul comunicatului, organizatorii isi exprima dorinta ca, printre vizitatorii targului, sa se afle si reprezentantii administratiilor centrale si locale - ministere, primarii din mediul urban, indiferent de marime - care ar trebui sa vada nivelul de dezvoltare la care au ajuns sistemele de monitorizare video si care - odata implementate - ar putea contribui la o reducere semnificativa a evenimentelor neplacute din trafic sau a criminalitatii, ca fenomen social.
„Este un lucru demonstrat ca un sistem video performant si functional nu numai ca inregistreaza evenimentele petrecute in zona, dar - si mai important - actioneaza ca un factor descurajant pentru cei care se gandesc sa incalce legea, iar in acest sens factorii administrativi ar avea posibilitatea ca, prin intermediul tehnologiilor avansate prezentate la targ, sa implementeze programe avansate de diminuare a fenomenului criminalitatii, in vederea cresterii disciplinei in trafic etc. In alta ordine de idei - si, evident, nu in ultimul rand, la Romanian Security Fair 2018 mizam pe prezenta unor vizitatori activi, care integreaza in activitatile lor solutii de securitate: arhitecti, constructori, electricieni, specialisti in iluminarea spatiilor. Cred ca a venit timpul ca elementele care asigura securitatea - fie ca e vorba de securitatea la incendii, sisteme anti-efractie sau de sisteme de supraveghere video - sa fie luate in seama si integrate de cei care deseneaza, construiesc sau modeleaza felul nostru de a exista social inca de la inceput. Conceptul de «living smart» include, in egala masura, si securitatea individului, si functionalitatea spatiului in sine, si estetica lui”, a declarat Liviu Mateescu, presedintele Asociatiei Romane pentru Tehnica de Securitate.
***
ARTS este o asociatie de utilitate publica, apolitica, non-guvernamentala si non-profit, fondata in anul 2003. ARTS reprezinta peste 140 de companii nationale, reprezentante ale unor companii straine in Romania si membri simpatizanti, care activeaza intr-o industrie evaluata la circa un miliard de euro pe an. Membra a EURALARM si co-fondatoare a Federatiei Serviciilor de Securitate, ARTS are un rol esential in dezvoltarea serviciilor de securitate privata si maturizarea pietei de profil din Romania. ARTS detine propriul Centru de Formare Profesionala, Corpul Expertilor Tehnici, Romanian Security Fair (expozitia internationala bienala dedicata sistemelor si serviciilor de securitate) si secretariatul Comitetului Tehnic 27 ASRO - Sisteme de Alarma. Prin membrii sai, ARTS este garantul concurentei libere si loiale, al calitatii si fiabilitatii prestatiilor specialistilor in domeniul securitatii si invita pe toti cei interesati in sustinerea si dezvoltarea industriei de securitate din Romania sa concretizeze impreuna sloganul organizatiei: „Arta de a trai in siguranta!”. Pentru informatii suplimentare, www.romaniansecurityfair.eu
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
COVID-19elmas_1octAUTODESKVideoConfAC-iulALLPLAN
ROCKWOOL 196
A aparut editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2020!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
ERBASU CONSTRUCT
ssab ag antrepriza generala
strabag nivel 1
Acvatot 2019
CELCO 2020
hilti
hidroplasto
rigips

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
econet
ROGBC 2016
ef-de-n
AHK 2018
AICPS_30
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere