Agenda Constructiilor
Vineri, 04 Decembrie 2020
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - Centrul Roman al Energiei organizeaza maine Romanian Energy Day, online
Centrul Roman al Energiei organizeaza maine Romanian Energy Day, online
Expozitii & Conferinte Publicat de Elena Icleanu 19 Oct 2020 10:33
Centrul Roman al Energiei organizeaza marti, 20 octombrie 2020, in intervalul orar 10.30 - 16.00, evenimentul Romanian Energy Day - Green Deal - Principalul mecanism de redresare si strategie de crestere pentru Uniunea Europeana.
Evenimentul se va desfasura exclusiv online, pe platforma Zoom, sub format de videoconferinta, si va putea fi urmarit live pe paginile de Facebook si Youtibe ale organizatorului, dar si pe website-ul acestuia.
"Uniunea Europeana se reinventeaza prin angajarea in cel mai ambitios proiect de la inceputurile sale. Obiectivul de a deveni primul continent neutru din punct de vedere al emisiilor de carbon va testa cu siguranta coeziunea statelor sale membre. De la unirea elitelor politice pentru obiective comune, pana la revolutionarea capacitatilor tehnice si intarirea coeziunii sociale si a acceptarii, proiectul european Green Deal este in perfecta simbioza cu proiectul Uniunii Energetice. Fiind un proiect de maxima importanta dupa Brexit, Green Deal va reafirma relevanta Europei in lume, atenuand in acelasi timp decalajul dintre structurile politicii locale. Mai mult, pandemia SARS-CoV-2 a testat serios capacitatea globala de a face fata unor situatii de urgenta majore. Impactul economic este mai sever decat efectele ultimei crize financiare, prin urmare bugetele statelor membre au fost serios puse la incercare", transmit organizatorii videoconferintei, referitor la motivele pentru care au ales aceasta tema pentru noul lor seminar.
Printre cei care vor lua cuvantul in deschiderea evenimentului se afla Corneliu Bodea (presedintele Centrului Roman al Energiei), Kadri Simon (Comisar European pentru Energie), Virgil Popescu (ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri), Luminita Odobescu (Ambasador, Reprezentanta Permanenta a Romaniei la Uniunea Europeana) si Tudor Constantinescu (Consilier Principal, Directia Generala Energie, Comisia Europeana).
Discutiile vor fi organizate in doua paneluri, cu titlurile "Green Deal, un proiect posibil - Provocari de finantare si infrastructura", respectiv "Vedere de ansamblu - O analiza 360 de grade a reconversiei industriei energetice din Romania".
Pentru informatii suplimentare si agenda completa a evenimentului, dar si modalitati de participare, click aici!
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
VideoConfAC-iulCOVID-19ALLBIMAUTODESKelmas_1oct
ROCKWOOL 196
A aparut editia
OCTOMBRIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
hilti
rigips
CELCO 2020
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
ssab ag antrepriza generala
strabag nivel 1

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
AHK 2018
AICPS_30
ef-de-n
ROGBC 2016
econet
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere