Agenda Constructiilor
Joi, 06 Mai 2021
 
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - CNIPMMR a premiat firme cu afaceri de 11 miliarde lei, intr-un eveniment hibrid
CNIPMMR a premiat firme cu afaceri de 11 miliarde lei, intr-un eveniment hibrid
Expozitii & Conferinte Publicat de Elena Icleanu 09 Nov 2020 06:39
Consiliul IMM-urilor din Romania (CNIPMMR) a organizat, la finele lunii octombrie 2020, cea de-a 28-a editie a „Topului National al Firmelor Private din Romania”, eveniment prin care sunt recunoscute meritele antreprenorilor prin promovarea celor mai performante intreprinderi din Romania.
La eveniment au fost premiate, atat fizic, cat si online, companii situate pe primele locuri in clasamentul general la nivel national, clasamentul national pe domenii de activitate conform codurilor CAEN si clasamentul judetean, acordandu-se, de asemenea, o serie de premii speciale. Premierea a fost realizata pe baza urmatoarelor criterii: performanta globala, productivitate, cifra de afaceri si profit brut.
Potrivit CNIPMMR, valoarea totala a principalilor indicatori ai firmelor premiate a fost de aproximativ 11 miliarde lei cifra de afaceri, un miliard de lei profit brut si peste 36.000 de salariati,
"Anul acesta a fost cu atat mai importanta organizarea acestui eveniment, chiar si intr-o maniera hibrida, pentru a le multumi intreprinzatorilor pentru eforturile lor din acest an, pentru ceea ce fac pentru Romania, pentru comunitatile din care ei fac parte. Aceasta perioada este una dificila pentru noi toti, este o perioada in care vrem sa mentinem competitivitatea firmelor, vrem sa mentinem locurile de munca, insa trebuie sa ne uitam si la ce inseamna relansarea economica. La CNIPMMR ne uitam si pe ceea ce se va intampla cu economia Romaniei si speram ca, la un moment dat, sa trecem de acesta perioada si sa ne concentram doar pe ceea ce inseamna reconstructie economica. Noi am realizat un program ce cuprinde peste 60 de masuri pentru o buna guvernare unde propunem ca, intr-un termen de 4 ani, sa ducem Romania in primele 20 de tari privind usurinta derularii unei afaceri, sa luam o serie de masuri institutionale precum infiintarea unui Minister dedicat IMM-urilor si Digitalizarii, sa sustinem realizarea unor programe pentru start-up-uri in randul tinerilor sau sa dezvoltam turismul romanesc prin atragerea de noi turisti. In egala masura, stimularea crearii de noi locuri de munca in aceasta perioada este un lucru esential pentru economia Romaniei", a declarat Florin Jianu, presedintele CNIPMMR.
Consiliul IMM-urilor organizeaza Topul National al Firmelor Private din Romania din anul 1993, fiind primul eveniment de acest tip organizat in tara noastra. Pe langa acesta, CNIPMMR mai organizeaza si alte topuri pentru premierea intreprinderilor, precum "Ziua Intreprinzatorilor", "Forumul National al IMM-urilor", dar si alte activitati si evenimente pentru IMM-uri sau in domeniile de interes.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 

PAGINA PERZONALIZATA

AUTODESKVideoConfAC-iulALLBIMgamma_2021TERAPLAST
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MARTIE/APRILIE 2021!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
CELCO 2020
ERBASU CONSTRUCT
cv water 2021
Acvatot 2019
ssab ag antrepriza generala
rigips
strabag nivel 1
hidroplasto
hilti

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
AHK 2018
ROGBC 2016
AICPS_30
econet
ef-de-n
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere