Agenda Constructiilor
Marti, 31 Martie 2020
 
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - EURO-CONSTRUCTII: Henkel Romania este cel mai nou partener al evenimentului
EURO-CONSTRUCTII: Henkel Romania este cel mai nou partener al evenimentului
Expozitii & Conferinte Publicat de Elena Icleanu 09 Mai 2013 14:53
Henkel Romania, unul dintre liderii pietei locale de materiale pentru finisare si producatorul marcii de adezivi Ceresit, va fi prezent - in calitate de partener - la editia din 2013 a Conferintei Internationale despre Constructii Sustenabile si Eficienta Energetica EURO-Constructii, eveniment organizat la data de 14 mai, in sala Atlas a hotelului Radisson Blu - Bucuresti. Reprezentantul firmei, Gabriela Dobre, va prezenta audientei avantajele utilizarii sistemelor termoizolante pe baza de vata minerala, cadrul fiind optim pentru aceasta abordare, avand in vedere faptul ca evenimentul este organizat in parteneriat cu Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Vata Minerala din Romania (APIVMR).
Henkel Romania, subsidiara grupului german Henkel, activeaza la nivel national prin intermediul tuturor celor trei divizii specializate, segmentul de adezivi pentru constructii fiind foarte bine reprezentat in tara noastra. Anul trecut, cifra de afaceri raportata la nivelul tuturor departamentelor (inclusiv pe segmentul bunurilor de larg consum) a depasit 136 milioane de euro, fiind in crestere cu 12% fata de nivelul din 2011.
Recent, Henkel Romania a inaugurat o noua fabrica, la Roznov (judetul Neamt), in urma unei investitii de 45 milioane de lei.
***
Conferinta EURO-Constructii 2013, aflata la cea de-a doua editie, va avea loc la data de 14 mai 2013, in sala Atlas din cadrul Radisson Blu Hotel - Bucuresti. Si in acest an, lucrarile evenimentului se vor desfasura in paralel cu cele ale Conferintei Internationale despre Tamplarie si Pereti Cortina EURO-Fereastra (aflata la editia a cincea). Programul ambelor manifestari a fost conceput astfel incat sa raspunda cerintelor de comunicare ale specialistilor in constructii si sectoarele conexe, accentul urmand a fi pus pe initiativele ce vizeaza edificarea cladirilor sustenabile si pe dezvoltarea durabila din domeniul constructiilor. Pentru informatii suplimentare, www.euroconferinte.ro
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TeraSteelCOVID-19ACADALLBIM
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
EURO-Constructii 2020
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere