Agenda Constructiilor
Miercuri, 24 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - HFHR: Peste 50 de lideri de business si societatea civila, asteptati la CEO Build
HFHR: Peste 50 de lideri de business si societatea civila, asteptati la CEO Build
Expozitii & Conferinte Publicat de AG&F 10 Mai 2024 10:23
Habitat for Humanity Romania anunta organizarea unui eveniment unic in Romania, CEO Build, ce va avea loc joi, pe 16 mai. Evenimentul este inspirat de conceptul dezvoltat deja de Habitat for Humanity International si se va desfasura in comuna Berceni, judetul Prahova.
CEO Build este un eveniment ce aduna lideri din mediul de afaceri, autoritati si membri ai societatii civile, cu scopul de a imbunatati accesul la solutii pentru locuinte decente si de a atrage atentia asupra politicilor de locuire sociala din Romania. 
Sub deviza "Leadership in actiune", participantii isi propun sa contribuie la construirea a 4 case noi pentru comunitatea locala din Berceni, judetul Prahova, sa sprijine inca 100 de familii din Romania in accesul la locuinte mai bune si sa promoveze politicile de locuire sociala din tara.
 
 
"CEO Build este mai mult decat un eveniment de construire. Este o manifestare a solidaritatii si a angajamentului nostru fata de comunitatile vulnerabile din Romania. Suntem hotarati sa aducem schimbari pozitive si sa oferim speranta in vietile celor care au nevoie de locuinte decente. Sunt mandru sa vad ca liderii din business si societatea civila se unesc pentru a face o diferenta reala in acest sens.
 
 
CEO Build reprezinta un pas important in efortul de a construi locuinte decente si sigure in comunitatile noastre si suntem incantati sa fim gazdele acestei initiative inovatoare in Romania. ", a declarat Roberto Patrascoiu, CEO, Habitat for Humanity Romania.
Evenimentul se va bucura de prezenta lui Jonathan Reckford, CEO, Habitat for Humanity International si a peste 50 de lideri de business din companii, autoritati si membri ai societatii civile.
Mai multe informatii despre CEO Build si agenda completa a evenimentului aici.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMALLBIMABONARE REVISTEhilti
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
rigips
Acvatot 2019
ness project
Ubitech
theda mar
MAKITA
CONCEPT STRUCTURE
CDS
ERBASU CONSTRUCT
SSAB
noark
viarom
leviatan
BogArt
Arduro
EDIT-Structural
siniat
quadratum
konsent
strabag nivel 1
SIGM
concelex

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
econet
AICPS_30
top 500
top 500
ROGBC 2016
ef-de-n

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander