Agenda Constructiilor
Joi, 09 Iulie 2020
Home - Stiri - Expozitii & Conferinte - RE/MAX organizeaza cel mai mare training online dedicat industriei imobiliare
RE/MAX organizeaza cel mai mare training online dedicat industriei imobiliare
Expozitii & Conferinte Publicat de Stelian DINCA 28 Apr 2020 12:03
In continuarea campaniei #solidaritateinimobiliare, RE/MAX Romania, parte a liderului mondial in real-estate si franciza numarul 1 la nivel global pe acest segment, organizeaza Web Master Event, cel mai mare eveniment de training online dedicat industriei imobiliare, ce va avea loc miercuri, 29 aprilie 2020. Prin intermediul acestui webinar, RE/MAX isi propune sa contribuie cu informatii de valoare pentru intreaga breasla, asumandu-si in continuare misiunea de educare a comunitatii.
Fiind un eveniment de tip educational, Web Master Event by RE/MAX este dedicat atat agentilor imobiliari, proprietarilor de agentii, dezvoltatorilor, precum si tuturor persoanelor interesate de aprofundarea cunostintelor in domeniul imobiliar. Temele de discutii acopera diverse arii de interes, de la principalele provocari din domeniu, in contextul actual si nu numai, pana la secretele succesului in imobiliare, cu exemple si recomandari de bune practici de la specialisti din diverse colturi ale lumii.
„Chiar daca situatia actuala nu ne permite sa ne desfasuram activitatea in mod obisnuit, respectiv sa facilitam discutiile si interactiunile directe dintre comunitatea imobiliara din Romania si specialistii internationali din domeniu, ne bucuram ca putem continua misiunea de educare a publicului prin intermediul tehnologiilor online. Astfel, cei interesati pot invata in continuare de la cei mai buni cum sa-si dezvolte o afacere prospera in domeniul imobiliar sau sa se puna la curent cu cele mai noi tendinte internationale ale industriei”, a declarat Razvan Cuc, Presedinte RE/MAX Romania.
Web Master Event by RE/MAX va reuni sase speakeri de renume national si international, specialisti in domeniul imobiliar, care isi vor putea impartasi cunostintele si experientele cu publicul roman. Printre acestia se numara Walter Schneider - Fondator RE/MAX Europe si RE/MAX Canada, Joanna Koltan, Broker/Owner de top din Portugalia, Travis Robertson - CEO and Fondator Robertson Coaching International, Natasha Gluzman - Business Consultant & Trainer RE/MAX Israel, Michael Polzler - CEO RE/MAX Europe si George Buhnici, jurnalist cu o experienta de peste 20 de ani si fondator al platformei de succes casebune.ro, axat pe constructii, smart living si sustenabilitate.
Evenimentul incepe la ora 9.30 si se incheie la ora 19.30, cu o pauza de aproximativ o ora la jumatatea programului, fiind urmat de o petrecere cu muzica live.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
bluebeamVideoConfAC-iulCOVID-19ACADTeraSteel
ROCKWOOL 196
A aparut editia
IUNIE-IULIE 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
elmas 2017
strabag nivel 1
rigips
ERBASU CONSTRUCT
ssab ag antrepriza generala
CELCO 2020
Acvatot 2019

Parteneri

hilti
HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
ROGBC 2016
AICPS_30
econet
AHK 2018
ef-de-n
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere