Agenda Constructiilor
Duminica, 14 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Info-Santiere - HERCESA a ridicat 25% din structura primei cladiri a Stellaris Residencias
HERCESA a ridicat 25% din structura primei cladiri a Stellaris Residencias
Info-Santiere Publicat de AG&F 24 Oct 2023 11:10
Hercesa Romania, parte a Hercesa International, anunta ca  a vandut peste 30% din cele 129 de apartamente ale primei etape din Faza 1 a Stellaris Residencias, proiectul pe care compania il dezvolta in sectorul 6 al Bucurestiului, langa Stadionul Steaua. 
"Avansam conform graficului cu lucrarile de constructie pe care le-am demarat in luna iunie a acestui an si am ajuns la 25% cu executia structurii de rezistenta la prima cladire a proiectului”, a declarat Romeo Ghica, manager de operatiuni in cadrul Hercesa Romania. „In ultimele luni, perioada in care dobanzile bancare s-au stabilizat si inflatia a scazut la valori cu o singura cifra, am remarcat un apetit crescut pentru achizitii al cumparatorilor de apartamente. Cererea cea mai mare este pentru locuinte cu trei camere, urmate de cele cu doua si patru camere si vine in proportie de 90% din partea clientilor care doresc sa cumpere pentru locuire”, a adaugat Romeo Ghica. 
 
 
Stellaris Residencias, al doilea proiect rezidential de anvergura dezvoltat de Hercesa Romania in Bucuresti, dupa Vivenda Residencias, este destinat segmentului mediu al pietei rezidentiale si va cuprinde un total de 4.500 de apartamente. Prima faza a Stellaris Residencias presupune o investitie de 59 de milioane de euro, va fi construita in patru etape, va cuprinde 482 de apartamente si are ca termen de finalizare sfarsitul anului 2024. 
"In aceasta perioada, oferim clientilor nostri posibilitatea de a beneficia de consultanta si asistenta arhitectilor care au proiectat Stellaris Residencias in privinta compartimentarii si amenajarii apartamentelor, in anumite limite determinate de solutia constructiva. In plus, finisajele apartamentelor pot fi personalizate in timpul unei vizite in showroom, fara costuri suplimentare, in functie de optiunile disponibile”, a explicat Cornel Itu, director de vanzari in cadrul Hercesa Romania. 
Apartamentele din prima faza a Stellaris Residencias dispun de terase generoase, parcari subterane, incalzire prin pardoseala, centrale termice individuale, aer conditionat preinstalat in sufragerie. 
Amplasata intr-o zona cu acces facil la mijloacele de transport in comun (tramvaiul 41, metrou Parc Drumul Taberei), la parcuri, la unitati de invatamant si centre comerciale, prima faza a Stellaris Residencias va beneficia de facilitati precum 3.000 de metri patrati de spatii verzi, 
terenuri de baschet, zone de relaxare si locuri de joaca pentru copii, toate acestea destinate exclusiv rezidentilor. In plus, proiectul include construirea de infrastructura rutiera si educationala: 2,7 kilometri de strazi, o gradinita si o scoala cu clasele I-VIII.
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMABONARE REVISTEhiltiSISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
strabag nivel 1
Acvatot 2019
MAKITA
ERBASU CONSTRUCT
concelex
SSAB
CDS
noark
BogArt
quadratum
ness project
Ubitech
konsent
leviatan
CONCEPT STRUCTURE
SIGM
Arduro
theda mar
rigips
EDIT-Structural
siniat
viarom

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
top 500
ef-de-n
econet
AICPS_30
top 500
ROGBC 2016

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander