Agenda Constructiilor
Joi, 25 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Info-Santiere - LIBRA Bank finanteaza cu 6,65 milioane euro constructia Stellaris Residencias
LIBRA Bank finanteaza cu 6,65 milioane euro constructia Stellaris Residencias
Info-Santiere Publicat de Stelian DINCA 27 Sep 2023 12:21
Libra Internet Bank si Hercesa Romania au semnat un nou contract de finantare pentru constructia unui complex imobiliar, al 12-lea parteneriat de acest fel intre cele doua companii. Cea mai noua creditare oferita este in valoare de 33 de milioane de lei, aproximativ 6,65 milioane de euro, pentru dezvoltarea proiectului Stellaris Residencias, ce va fi construit in cartierul Drumul Taberei din Bucuresti.
Real Estate este unul dintre domeniile in care Libra Internet Bank s-a specializat, oferind dezvoltatorilor imobiliari nu doar solutii de finantare avantajoase, ci si consultanta dedicata pe toata durata de implementare a proiectului. In plus, partenerii Libra sunt ajutati sa vanda rapid apartamentele, prin produse flexibile de creditare pentru clienti si credite cu rate la dezvoltator. In ultimii patru ani, peste 25.000 de apartamente din Romania au fost construite cu finantare din partea Libra Internet Bank.
“Aceasta noua colaborare dintre Libra Internet Bank si Hercesa Romania este ceva firesc, avand in vedere ca suntem la al 12-lea contract de finantare pe care il semnam impreuna. Astfel de colaborari pe termen lung demonstreaza calitatea serviciilor pe care Libra Internet Bank le ofera partenerilor din Real Estate, unul dintre domeniile in care ne-am specializat in ultimii 9 ani“, a declarat Cristina Mahika-Voiconi, Director General Libra Internet Bank.
“Stellaris Residencias va aduce un suflu nou in Bucuresti si sunt mandru ca Hercesa demareaza aceasta investitie majora, care va contribui semnificativ la evolutia si transformarea zonei Ghencea intr-unul din polurile rezidentiale moderne ale capitalei. In Stellaris Residencias armonizam design, calitate si preturi accesibile, continuandu-ne astfel implicarea pe termen lung in Romania, cu proiecte imobiliare la standarde de calitate si design excelente”, spune Alejandro Solano Gallego, Director General Hercesa International.
Proiectul Stellaris va cuprinde peste 4.500 de apartamente si reprezinta o investitie de 59 de milioane de euro. Prima faza a Stellaris Residencias, lansata deja in constructie, va avea 482 de apartamente de 2, 3 si 4 camere. Primele locuinte vor fi predate clientilor in ultimul trimestru din 2024.
Grupul Hercesa, dezvoltatorul proiectului Stellaris, va investi si in dezvoltarea infrastructurii rutiere din proximitatea proiectului. Este vorba despre o sosea cu doua benzi pe sens, deschisa circulatiei publice si transport public asigurat printr-o linie de autobuz. Soseaua de 2,7 kilometri - din care primii 400 de metri sunt deja realizati - va face legatura intre intersectia Bulevardul Ghencea cu Strada Brasov si magazinul de bricolaj din zona. De asemenea, Hercesa va construi retele complete de gaz, canalizare, apa, electricitate si iluminat public.
Libra Internet Bank si Hercesa Romania au un parteneriat de lunga durata, ce include 12 contracte de finantare, datorita carora dezvoltatorul imobiliar a construit in Bucuresti peste 1.000 de locuinte.
 
hiltiALLBIMABONARE REVISTESISECAM
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
MAKITA
siniat
quadratum
SSAB
noark
CDS
ness project
ERBASU CONSTRUCT
leviatan
rigips
Arduro
konsent
Acvatot 2019
EDIT-Structural
concelex
CONCEPT STRUCTURE
Ubitech
strabag nivel 1
viarom
BogArt
SIGM
theda mar

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
ROGBC 2016
AICPS_30
top 500
econet
top 500
ef-de-n

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander