Agenda Constructiilor
Marti, 05 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Info-Santiere - Ness Proiect Europe a depus singura oferta pentru constructia penitenciarului Berceni
Ness Proiect Europe a depus singura oferta pentru constructia penitenciarului Berceni
Info-Santiere Publicat de Elena Icleanu 23 Oct 2023 13:42
Compania Ness Proiect Europe a depus singura oferta pentru adjudecarea contractului de executie a lucrarilor aferente obiectivului de investitii "P47 Berceni - Penitenciar 1.000 de locuri cu regim maxima siguranta si inchis", ce va fi construit in judetul Prahova. Valoarea estimata a lucrarilor este de 640 milioane de lei (fara TVA), iar durata de implementare a proiectului a fost stabilita la 120 de luni, din care 60 de luni pentru executie si 60 de luni perioada de garantie a lucrarilor.
Din asocierea ofertanta mai fac parte, in calitate de subcontractanti, societatile Acer Proje Insaat AS, General Me.El Electric, Gogan, Cominvest, Powerex Electro, Schindler Romania, HIT & Cold Instal si Arcada Company.
Castigatorul urmeaza a fi anuntat in curand, etapa de deliberare fiind finalizata.
Unitatea de detentie va fi localizata in sud-est de municipiul Ploiesti, pe drumul comunal DC 157, inainte de intrarea in comuna Berceni. Pe acest perimetru a existat o unitate militara care a fost dezafectata.
Noul centru de detentie Berceni va include puncte si turnuri de control, o pasarela, pavilioane de detentie si administrative, sala de festivitati, sala de sport, depozite, platforme, foisoare, infirmerie si alte anexe specifice si parcari, ce vor ocupa o suprafata construita de 77.709 mp si vor avea o arie totala desfasurata de 94.263 mp. Pavilionul principal de detentie va avea un regim de inaltime S+P+1E.
Din punct de vedere al caracteristicilor constructive, structura pavilioanelor este pe diafragme din beton armat dispuse pe subsol partial, parter si etaj. Se vor realiza canale tehnice pentru asigurarea distributiei utilitatilor si preluarea apelor uzate si care sa constituie totodata si coridoare de interventie, atat pentru asigurarea mentenantei instalatiilor, cat si pentru accesul echipelor de interventie in caz de necesitate. Aceste canale tehnice sunt racordate la o retea de tuneluri principale realizate sub drumurile de incinta dintre modulele de detentie si care fac legatura cu pavilion administrativ.
Lucrarile de proiectare a penitenciarului au fost asigurate de asocierea Electroproiect (lider), Popp & Asociatii si Westfourth Architecture, avand ca subcontractanti societatile Metroul SA, Miral Instal Company si Altimate. Echipa de proiectare va asigura si asistenta tehnica pe intreaga perioada de constructie.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
RAWLPLUGABONARE REVISTEALLBIMhilti
ROCKWOOL 196
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 180 (Ianuarie-Februarie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
MAKITA
Acvatot 2019
leviatan
rigips
CDS
CONCEPT STRUCTURE
theda mar
concelex
noark
strabag nivel 1
quadratum
FRONTALE
ERBASU CONSTRUCT
Ubitech
viarom

Parteneri

top 500
AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
top 500
ef-de-n
AICPS_30
top 500
econet
ROGBC 2016

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander