Agenda Constructiilor
Duminica, 23 Iunie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - INFRASTRUCTURA - ACVATOT: Contract lucrari de infrastructura de 11 milioane euro, in Popesti-Leordeni
ACVATOT: Contract lucrari de infrastructura de 11 milioane euro, in Popesti-Leordeni
Infrastructura Publicat de AG&F 12 Dec 2019 06:00
Compania Acvatot a castigat recent un contract cu o valoare totala de atribuire de 53.760.814,15 lei - acordat de Administratia Publica Locala Orasul Popesti-Leordeni - ce prevede executia de lucrari de drumuri (cod CPV: 45233140-2) in cadrul obiectivului cu denumirea integrala „Acord cadru - executie lucrari de reparatii si modernizari la infrastructura sistemului rutier aflata in administrarea Consiliului Local Popesti-Leordeni, jud. Ilfov”.
In principiu, acordul cadru presupune elaborarea documentatiei de proiectare in fazele PT+CS, detalii de executie, caiete de sarcini, elaborare documentatie pentru avize, elaborarea documentatiei tehnice pentru autorizatia de construire, verificarea tehnica a proiectului, asistenta tehnica din partea proiectantului si executia lucrarilor.
Realizarea lucrarilor are in vedere urmatoarele etape: realizarea sapaturii mecanizate pana la cota de fundare; realizarea lucrarilor de decapare si frezare; realizarea lucrarilor de colmatare a fisurilor, realizarea lucrarilor de montare si demontare borduri, realizarea lucrarilor de pavaje; realizarea stratului din balast, piatra sparta, nisip, balast stabilizat cu ciment; aducerea la cota a gurilor de scurgere si a canalelor existente; realizarea trotuarelor; realizarea stratului de mixturi asfaltice; realizarea stratului din beton asfaltic; amenajarea spatiilor verzi; amenajarea strazilor laterale; amenajarea trotuarelor, parcari, realizarea semnalizarii prin marcaje rutiere si indicatoare rutiere.
Criteriul de atribuire a fost pretul cel mai scazut, iar durata contractului (acordului cadru, cu contracte subsecvente unitare) este de 48 de luni, finantarea facandu-se din fonduri bugetare. Pentru informatii suplimentare, click aici!
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
hiltiSISECAMABONARE REVISTEALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
MAI 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 182 (Mai 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
ness project
konsent
BogArt
viarom
quadratum
CDS
siniat
Acvatot 2019
Ubitech
rigips
ERBASU CONSTRUCT
noark
leviatan
CONCEPT STRUCTURE
theda mar
EDIT-Structural
concelex
MAKITA
strabag nivel 1

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
top 500
FPSC_2019
ROGBC 2016
econet
ef-de-n
top 500
top 500
AICPS_30

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander