Agenda Constructiilor
Duminica, 28 Februarie 2021
 
Home - Stiri - Instalatii Electrice & Automatizari - SIGNIFY: Studiile confirma eficienta radiatiilor UVC in distrugerea SARS CoV-2
SIGNIFY: Studiile confirma eficienta radiatiilor UVC in distrugerea SARS CoV-2
Instalatii Electrice & Automatizari Publicat de Elena Icleanu 19 Iun 2020 13:09
Signify, lider mondial in iluminat, confirma eficienta lampilor Philips cu UVC in lupta impotriva SARS-COV-2, virusul care cauzeaza Covid-19, in urma cercetarilor desfasurate in colaborare cu Laboratorul National de Boli Infectioase Emergente (NEIDL) de la Universitatea Boston din Statele Unite ale Americii. 
Inca de la debutul pandemiei de SARS CoV-2, dr. Anthony Griffiths, profesor de microbiologie la Facultatea de Medicina din cadrul Universitatii Boston, a lucrat impreuna cu echipa sa la dezvoltarea unor instrumente care sa sprijine progresele stiintifice din acest sector. In timpul cercetarilor, esantioanele de testare au fost tratate si inoculate cu diferite doze de radiatii UVC, emise de o sursa de lumina Signify, si au evaluat capacitatea de distrugere a virusului in conditii variate. Echipa a aplicat o doza de 5 mJ/cm2, iar rezultatul a fost o reducere a virusului SARS-Cov-2 in proportie de 99% intr-un interval de 6 secunde. Pe baza acestor date, s-a stabilit ca o doza de 22 mJ/cm2 va duce la o reducere de 99,9999% in 25 de secunde.
"Rezultatele testelor noastre demonstreaza cum expunerea la o anumita doza de radiatii UVC reuseste sa distruga virusurile in doar cateva secunde. Suntem incantati de aceste descoperiri si speram ca va contribui la dezvoltarea unor solutii care sa limiteze raspandirea coronavirusului", a precizat dr. Anthony Griffiths. 
Signify este lider in sectorul lampilor UVC si s-a aflat in fruntea tehnologiei UV timp de 35 de ani. Compania are o experienta dovedita in iluminatul cu radiatii UVC, care este proiectat, produs si instalat in conformitate cu cele mai inalte standarde de siguranta. 
"Ma bucura foarte tare colaborarea fructuoasa cu Universitatea Boston in lupta impotriva coronavirusului. Universitatea Boston a demonstrat ca sursele noastre de lumina pot fi utilizate ca masuri de preventie de catre companii si institutii, care depun eforturi pentru a asigura spatii complet dezinfectate. Dat fiind potentialul pe care aceasta tehnologie il prezinta in lupta contra coronavirusului, Signify nu o va pastra pentru utilizarea exclusiva, ci o va pune la dispozitia altor companii de iluminat. Vom spori capacitatea de productie in mod repetat in lunile urmatoare, ca raspuns la cresterea nevoii pentru sisteme de dezinfectare", a declarat Eric Rondolat, CEO Signify.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMAUTODESKgamma_2021TERAPLASTVideoConfAC-iul
ROCKWOOL 196
A aparut editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2021!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
rigips
ssab ag antrepriza generala
hilti
CELCO 2020
hidroplasto
strabag nivel 1
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT

Parteneri

HABITAT
FPSC_2019
C4E FORUM
econet
AICPS_30
AHK 2018
ef-de-n
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere