Agenda Constructiilor
Duminica, 22 Iulie 2018
SAMSUNG 360
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - COVER GRUP CONSTRUCT: Profit record din servicii de montaj de acoperisuri
COVER GRUP CONSTRUCT: Profit record din servicii de montaj de acoperisuri
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 20 Dec 2017 14:43
Cover Grup Construct, de 10 ani unul dintre principalii montatori de acoperisuri de pe piata locala, previzioneaza un nou an cu operatiuni de succes si totodata cel mai bun din istoria sa, prin inregistrarea unei cresteri de 35% a cifrei de afaceri. In acest timp, compania a adaugat portofoliului sau inca 300 de proiecte personalizate, cele mai multe dintre ele venind din recomandarile clientilor precedenti.
Compania s-a dezvoltat si s-a impus pe piata montajului de acoperisuri personalizate oferind servicii integrate si potrivite oricarui proiect. De la consultanta gratuita si pana la vanzare, livrare si montaj, impreuna cu garantia si post garantia lucrarilor pentru perioade indelungate, Cover Grup Construct a cladit, incepand cu 2007, un business cu rezultate in crestere constanta pe parcursul unui deceniu. Prin activitatea intreprinsa de-a lungul anilor, furnizorul a contribuit la educarea consumatorilor, favorizand calitatea in alegerile pe care acestia le fac.
„Punctul nostru forte sunt atat angajatii, cat si clientii. Suntem mandri si bucurosi sa vedem ca datorita lor, de 10 ani, Cover Grup Construct inregistreaza o crestere sustinuta. Consider ca aceasta reusita este posibila nu doar multumita colegilor care au ramas alaturi de noi de la inceput, ci si clientilor care ne-au oferit recunoasterea lor si ne-au recomandat mai departe”, declara Florin Pana, fondatorul Cover Grup Construct.
Clientii sunt mai informati si inteleg in numar din ce in ce mai mare importanta calitatii
Datele Cover Grup Construct indica o crestere a vanzarilor de proiecte personalizate - proiecte care urmaresc nu implementarea solutiei celei mai accesibile, ci aceleia care se potriveste cel mai bine asteptarilor clientului sau conceptului arhitectural. Astfel, in topul solicitarilor clientilor din acest an s-a plasat, in premiera, invelitoarea faltuita, urmata de solutiile din tigla metalica, respectiv tigla ceramica. Datorita duratei mari de viata, a adaptabilitatii pe cerintele proiectului - de la acoperisuri clasice la fatade moderne - tabla faltuita ofera libertate deplina de exprimare si finisaje premium, devenind astfel cel mai solicitat produs din portofoliul Cover Grup Construct.
Una dintre cele mai complexe lucrari in care au fost implicati specialistii Cover Grup Construct anul acesta, si a doua de acest tip din istoria de 10 ani a companiei, a fost un proiect rezidential pentru realizarea acoperisului caruia s-au investit 100.000 de euro. Finalizarea lui a durat 3 luni si a implicat o solutie tehnica mixta, compusa din tigla ceramica si tabla faltuita, cumuland o suprafata totala de 1.700 de metri patrati.
“Un factor important care a condus la aceasta schimbare si dezvoltare din piata sunt chiar clientii. Pe parcursul celor 10 ani de activitate am observat ca sunt din ce in ce mai informati, cat si mai atenti la detalii si la calitatea materialelor, lucrarilor si finisajelor. Sunt tot mai putini clienti care se lasa ghidati de pret, pentru majoritatea fiind din ce in ce mai importanta calitatea. La fel se poate spune si despre numarul celor care apeleaza la sfaturile profesionistilor, de la proiectanti-arhitecti si pana la noi, specialistii in solutii profesionale de consultanta si montaj”, mai spune Florin Pana.
Cover Grup Construct estimeaza ca vor incheia anul 2017 cu o cifra de afaceri de peste 600.000 euro, si preconizeaza mentinerea ritmului accelerat de crestere a business-ului si in 2018. In primele 11 luni ale lui 2017, specialistii Cover Grup Construct au contractat 300 de clienti, pentru care au livrat si montat peste 2.000 de metri patrati de acoperis ceramic si peste 30.000 de metri patrati de acoperis metalic, in special tabla faltuita. Pentru 2018, compania urmareste marirea echipei, cat si accesarea mai multor proiecte cu grad ridicat de complexitate, care sa ofere echipei provocari si oportunitati de a lucra personalizat, inclusiv cu metode artizanale.
 
Romeps

Autentificare

Revista Agenda Constructiilor editia nr. 135 (Iunie-Iulie 2018)
ROCKWOOL 196
GHID de INSTALARE
hospice 2%
EURO-Constructii 2019
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
Carpatcement 196
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023