Agenda Constructiilor
Joi, 02 Aprilie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - Flash Office isi extinde spatiile de co-working in cladirea Maria Rosetti Tower
Flash Office isi extinde spatiile de co-working in cladirea Maria Rosetti Tower
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 24 Feb 2020 15:24
Operatorul de spatii co-working Flash Office Solutions va ocupa 2.520 mp din cladirea de birouri Maria Rosetti Tower, dupa extinderea spatiului cu o suprafata de inca 570 mp, de la inceputul acestui an. Noul spatiu va fi compartimentat, amenajat, utilat si echipat cu mobilier flexibil, astfel incat sa poata fi valorificat in sistem de co-sharing incepand din luna martie.
„Din experienta anterioara, am remarcat ca 60% din clienti se orienteaza catre birouri individuale, cu suprafete de maximum 40 mp, dar care sa fie complet echipate si cu acces catre zonele comune de servicii complete destinate clientilor din hub: bucatarie si zona de cafea, sala de meeting cu posibilitati de organizare teleconferinte, Wi-Fi, servicii de curatenie, mentenanta, receptie si posibilitatea de a-ti afisa logo-ul in zona de primire si card de beneficii - cu reduceri la restaurantele si magazinele din vecinatatea cladirii.
Pentru noul modul al centrului din Maria Rosetti Tower am prevazut 31 de birouri individuale, cu o capacitate pornind de la o persoana pana la 12 persoane. Ne extindem pe zona de clienti unde am semnalat cea mai mare cerere”, declara Ilinca Neagu, Administrator al Flash Office Solutions.
Cei 350 angajati care ocupa cele doua centre FOS provin din diverse domenii de activitate (IT&C, contabilitate, HR, automatizare, marketing si vanzari), cei mai multii fiind insa din sectorul IT&C (aproximativ 60%).
Membrii centrelor de birouri instant Flash Office, fie ca se afla in spatii individuale, fie in zona de HUB beneficiaza la costuri fixe de birouri mobilate, cu toate facilitatile si serviciile incluse. 60% dintre firmele care inchiriaza spatii in sistem co-sharing in centrul Flash Office Solutions opteaza pentru declararea sediului social in HUB. Majoritatea firmelor care au apelat la inchirierea de birouri in sistem co-sharing din centrele FOS au folosit optiunea de a-si face sediu social in acest spatiu.
Diferenta intre o firma care are sediu social in HUB si una care nu apeleaza la aceasta facilitate este de marime a garantiei solicitate la semnarea contractului (o garantie de o luna, pentru cei care nu solicita sediu si trei luni, pentru ceilalti). Aceasta conditie este valabila indiferent daca firma abia se infiinteaza si iti stabileste sediul in noul spatiu, fie ca il muta pe durata activitatii.
„Avem semnale ca unele firme care isi desfasoara activitatea in centrele noastre urmaresc o extindere viitoare, asa ca vom continua si noi sa ne marim suprafata centrelor noastre, poate chiar cu o a treia locatie, intr-o cladire noua de birouri. Va fi insa o dezvoltare organica, pas cu pas, in functie e cererea lor”, declara Ilinca Neagu, Administrator al Flash Office Solutions.
In total, cele doua centre Flash Office Solutions au o suprafata cumulata de 3.200 mp, in cladirile de birouri Maria Rosetti Tower si Armand Calinescu Building, amandoua situate in zona ultracentrala, la foarte mica distanta de Universitatea din Bucuresti, Facultatea de Arhitectura Ion Mincu si ASE.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TeraSteelALLBIMCOVID-19ACAD
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere