Agenda Constructiilor
Joi, 02 Aprilie 2020
GRUNDFOS
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - HOLCIM cumpara doua statii de betoane si livreaza in zona metropolitana Iasi
HOLCIM cumpara doua statii de betoane si livreaza in zona metropolitana Iasi
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 11 Nov 2019 17:24
Holcim Romania a finalizat procesul de achizitie a doua statii de betoane situate in vecinatatea Municipiului Iasi. Astfel, reteaua nationala a companiei ajunge la un total de 17 unitati care acopera toate regiunile tarii, fiind prezenta si in Bucuresti, Ilfov, Ploiesti, Craiova, Brasov, Sibiu, Targu Mures, Cluj-Napoca, Oradea, Satu Mare sau Timisoara. Anterior semnarii, tranzactia a fost aprobata de autoritatea de concurenta din Romania.
„Sub umbrela Strategiei noastre - Construim pentru viitor, investim constant in imbunatatirea operatiunilor si in dezvoltarea de produse si solutii care sa aduca un plus de valoare in proiectele clientilor nostri. Suntem convinsi ca aceasta achizitie ne va ajuta sa venim in intampinarea nevoilor reale din piata si vom putea contribui la o dezvoltare durabila si armonioasa a Iasiului. Astazi am facut un pas in plus pentru a ajuta Romania sa construiasca mai bine”, a declarat Horia Adrian, CEO Holcim Romania.
Cele doua statii de betoane achizitionate au in prezent posibilitatea de a furniza betoane marca Holcim Romania in zona metropolitana Iasi. De asemenea, acestea vor fi adaugate retelei ClicBeton.ro, prima platforma online prin intermediul careia constructorii sau persoanele fizice pot achizitiona beton online, in cinci pasi simpli, cu livrare pe o raza de 60km in jurul statiilor de betoane ecologice Holcim Romania.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
TeraSteelCOVID-19ACADALLBIM
A aparut editia
MARTIE-APRILIE!

Autentificare

 
ROCKWOOL 196
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Carpatcement 196

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere