Agenda Constructiilor
Miercuri, 17 August 2022
GRUNDFOS
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - IMMOFINANZ: Rata de ocupare a cladirilor de birouri administrate depaseste 91%
IMMOFINANZ: Rata de ocupare a cladirilor de birouri administrate depaseste 91%
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 26 Oct 2020 14:18
Unul dintre cei mai mari investitori din Bucuresti pe segmentul de cladiri de birouri, compania austriaca IMMOFINANZ, a semnat contracte in primele noua luni ale anului pentru ocuparea unei suprafete de peste 41.000 de metri patrati. Performanta este deosebita avand in vedere contextul generat de pandemia Covid-19. Noile contracte includ atat prelungiri sau extinderi ale suprafetelor ocupate, cat si atragerea de noi chiriasi in cladirile companiei – opt proprietati active, plus doua cladiri de birouri in proces de modernizare, toate localizate in Bucuresti si Voluntari. Mai mult de jumatate dintre contractele semnate au vizat spatii de birouri din parcurile de business IRIDE si myhive S-Park, unde mai multe companii au ales sa extinda perioada sau sa inchirieze suprafete suplimentare.
Printre noii chiriasi intrati in portofoliul IMMOFINANZ se numara UNIVA, companie care a optat pentru inchirierea unei suprafete de peste 2.000 de metri patrati in cladirea Global Business Center, si Samsara, brand originar din Cluj-Napoca, cunoscut drept unul dintre primele restaurante cu specific exclusiv vegetarian, vegan si raw-vegan din tara. Samsara va deschide in IRIDE un centru de productie, delivery (cu posibilitate de pick-up) si catering. Tot in IRIDE au inchiriat noi suprafete, Hartmann si Tabac XPress.
Pink Postmaster a extins perioada pentru spatiile ocupate in cladirea de birouri Pipera II si depozitul Pipera (o suprafata de aproximativ 2.000 de metri patrati), iar Grundfos Romania pentru spatiul din cladirea myhive S-Park. Harman a decis continuarea colaborarii cu IMMOFINANZ pentru birourile din myhive Metroffice, unde ocupa acum o suprafata de mai mult de 10.000 de metri patrati.
„Rata de ocupare a cladirilor de birouri administrate de IMMOFINANZ in Romania a atins nivel foarte bun, de 91%. Calitatea serviciilor de administrare si facilitatile oferite in cladirile myhive ne-au permis sa oferim chiriasilor mai mult decat simple spatii de birouri, respectiv o experienta pozitiva si un parteneriat de incredere pe termen lung”, a afirmat Fulga Dinu, Country Manager Operations IMMOFINANZ Romania.
IMMOFINANZ detine in Romania opt proprietati active, amplasate in Bucuresti si Voluntari. In parcul de business IRIDE, doua cladiri de birouri sunt in proces de renovare. Lucrarile presupun modernizarea completa a acestor cladiri si relansarea lor sub conceptul myhive, la sfarsitul acestui an.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
AUTODESKVideoConfAC-iulALLBIMTERAPLAST
ROCKWOOL 196
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST
2022!
 
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
BMI_Icopal
Acvatot 2019
MAKITA
hilti
strabag nivel 1
Ubitech
leviatan
viarom
leviatan
ERBASU CONSTRUCT
FRONTALE
CELCO 2020
rigips
CONCEPT STRUCTURE
hidroplasto

Parteneri

HABITAT
AHK 2022
FPSC_2019
AICPS_30
ef-de-n
econet
ROGBC 2016
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere