Agenda Constructiilor
Miercuri, 27 Mai 2020
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - PREMIERA: Daikin lanseaza prima centrala termica murala in condensare
PREMIERA: Daikin lanseaza prima centrala termica murala in condensare
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 27 Aug 2018 15:49
Avand ca obiectiv dezvoltarea pe piata sistemelor destinate incalzirii si producerii de apa calda menajara, Daikin, liderul mondial in domeniul aerului conditionat, isi completeaza portofoliul de produse cu prima centrala termica murala in condensare. Conceputa si proiectata in totalitate de producatorul japonez, noua centrala murala respecta principiile inovatoare specifice produselor Daikin, imbinand tehnologia moderna de condensare, controlul inteligent si design-ul contemporan pentru a asigura incalzire si apa calda menajera in cel mai eficient si fiabil mod.
„Prin lansarea primei centrale Daikin ne propunem sa extindem activitatea si cota de piata a produselor Daikin destinate incalzirii si in Romania. Obiectivul nostru este de a realiza un portofoliu de produse pentru incalzire in linie cu identitatea si valorile brandului, oferind, in acelasi timp, alternative eficiente si avantajoase, atat pentru clientii finali, cat si pentru instalatori”, a declarat Daniel Vasile, Managing Director Daikin Romania.
Doua modele disponibile: D2CND si D2TND
Noua centrala termica de la Daikin este disponibila in doua modele diferite: modelul Daikin D2CND pentru incalzirea spatiului si a apei calde menajere, disponibil la puterile de 24, 28 si 35 kW si modelul Daikin D2TND, destinat doar incalzirii spatiului, cu incalzirea optionala a apei calde menajere printr-un boiler extern, avand capacitati intre 12 si 35 kW.
Cea mai mica centrala termica din Romania, premiata pentru design
Noua centrala termica pe gaz in condensare poarta semnatura Daikin prin design-ul atractiv si performanta fiabila. Greutatea de 27 kg., dimensiunile de doar 400 (l) x 256 (a) x 590 (i) mm si suprafata de 0,23 m² ocupata pe perete de modelul cu capacitate de 24 kW o claseaza ca fiind cea mai mica centrala termica murala din Romania, integrandu-se perfect chiar si in cele mai restranse spatii. Panoul frontal cu design unic si interfata moderna cu tehnologie avansata sunt extrem de usor de utilizat. In plus, amprenta redusa si conexiunile usoare asigura instalarea, utilizarea si intretinerea facila, toate componentele fiind accesibile prin panoul frontal.
Centrala Daikin pe gaz in condensare a fost premiata la doua dintre cele mai mari si prestigioase competitii de design din lume, obtinand premiile Design IF 2018 si Reddot Product Design Award 2018.
Confort optim si economii de energie cu ajutorul tehnologiilor Daikin
Proiectata ca o alternativa mai eficienta si mai putin costisitoare, noua centrala termica utilizeaza tehnologiile Daikin de ultima generatie pentru a garanta utilizatorilor cele mai ridicate niveluri ale confortului, eficientei energetice si fiabilitatii. In plus, pentru a se preta mai multor tipuri de aplicatii, Daikin a pus accent pe functionarea silentioasa, asigurata de insonorizarea panourilor laterale si de domeniul larg de modulare a ventilatorului, functionand la un nivel de putere sonora de doar 39 db(A).
Odata cu lansarea noii centrale, Daikin prezinta pentru prima data si Daikin Eye, un element integrat care monitorizeaza starea de functionarea a centralei termice si care se va regasi si pe alte echipamente din portofoliul de produse destinate incalzirii.
Usor de controlat cu aplicatia Daikin Online Control Heating
Pentru a raspunde cerintelor moderne, centrala termica Daikin poate fi controlata facil de pe telefon sau tableta, prin intermediul aplicatiei Daikin Online Control Heating. Ca si in cazul celorlalte produse Daikin, aplicatia permite controlul si programarea temperaturii si a apei calde menajare, precum si monitorizarea starii de functionare a centralei.
„Integrarea optionala a unui adaptor LAN permite clientilor controlul functionarii si monitorizarea sistemului de incalzire de la distanta. Astfel, prin folosirea aplicatiei Daikin Online Control Heating se poate crea, cu usurinta, un climat interior confortabil, in orice moment”, a adaugat directorul companiei.
Noul produs din portofoliul Daikin este disponibil prin intermediul a doi parteneri principali - Amber Technologies si Conexinstal, ambii avand experienta atat in vanzare, cat si in oferirea suportului necesar desfasurarii serviciilor de asistenta tehnica, care includ punere in functiune, mentenanta si service in perioada de garantie.
Despre Daikin
Cu o experienta de peste 90 de ani in proiectarea si fabricarea de tehnologii de incalzire si racire, Daikin este lider de piata in tehnologia pompelor de caldura, fiind renumit pentru abordarea sa inovatoare in ceea ce priveste dezvoltarea de produse, precum si pentru calitatea de neegalat si versatilitatea solutiilor sale integrate.
In Europa, compania are aproximativ 6950 de angajati si mai multe fabrici de productie cu sediul in Belgia, Republica Ceha, , Germania, Italia, Turcia si Marea Britanie. Daikin este pe piata din Romania din 1994, avand in prezent 42 de angajati si o retea complexa de distribuitori, axati pe solutii comerciale, industriale si rezidentiale.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
COVID-19ALLBIMTeraSteelACAD
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere