Agenda Constructiilor
Joi, 02 Iulie 2020
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - SCHNEIDER ELECTRIC lanseaza o noua gama de echipamente UPS
SCHNEIDER ELECTRIC lanseaza o noua gama de echipamente UPS
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 19 Iun 2018 11:11
Schneider Electric, lider global in transformarea digitala a managementului energiei si al automatizarii, a lansat un nou echipament UPS monofazat - APC by Schneider Electric Easy UPS On-Line. Linia de produse Easy UPS reprezinta o noua categorie de UPS-uri, proiectate pentru mediile instabile, cu fluctuatii frecvente de energie. APC Easy UPS Online este un UPS flexibil, monofazat, eficient si accesibil ca pret, care poate gestiona o gama larga de valori ale tensiunii si conditii instabile de furnizare a curentului electric.
Costul lipsei de fiabilitate
In economia digitala de astazi, conectivitatea si accesul la date au devenit esentiale pentru operatiunile de business si pentru modul in care oamenii traiesc si muncesc. Intr-o lume atat de dependenta de digital, exista inca multe regiuni care se confrunta cu problema surselor de energie lipsite de fiabilitate si inconsistente. Conform unui studiu Dell EMC Global, aproape 90% dintre organizatii s-au confruntat cu perioade de nefunctionare cauzate de pene de curent. Deranjamentele privind alimentarea cu energie electrica ameninta insasi capacitatea unei afaceri de a-si mentine operatiunile in functiune.
Echipamentul monofazat APC Easy UPS On-Line protejeaza echipamentele critice si sarcinile conectate in fata varfurilor de tensiune, supratensiunilor, caderilor si reducerilor de tensiune. Printre beneficiile si functiile echipamentului se numara:
- Compatibilitatea cu o gama larga de valori ale tensiunii electrice; asigura protectia fata de fluctuatiile grave de tensiune
- Generarea de energie „curata” prin intermediul tehnologiei online de dubla conversie
- Reincarcare rapida (90% in patru ore), pentru a asigura protectie chiar si in cazul intreruperilor frecvente
- Interfata intuitiva LCD/LED ofera actualizari rapide privind UPS-ul
- EcoMode asigura un nivel ridicat al eficientei
„Ne-am extins portofoliul de UPS pentru a oferi o alternativa de calitate si competitiva la nivel de costuri, care sa ofere protectie chiar si in cele mai instabile si neprevazute conditii”, spune Pankaj Sharma, Senior Vice President, Home & Business Networks, Schneider Electric. „Easy UPS On-Line este proiectat sa functioneze drept un scut de protectie in fata anomaliilor de putere care pot afecta in mod negativ infrastructura critica a unui business si operatiunile zilnice. Astfel, se asigura o buna conectivitate, 27/7.”
Echipamentul monofazat APC Easy UPS On-Line este disponibil la ora actuala in Romania.
Oferim certitudine intr-o lume conectata
APC by Schneider Electric este un brand global de top pe piata software-ului si a infrastructurii fizice integrate. Cu ajutorul unei game extinse de produse care furnizeaza solutii fiabile de alimentare si performanta operationala pentru tehnologiile comunicationale si de IT, APC ofera certitudine intr-o lume conectata. Prin intermediul unei comunitati extinse de parteneri care personalizeaza solutii pentru casa si medii IT distribuite, APC le permite utilizatorilor individuali si companiilor sa anticipeze neasteptatul si sa protejeze datele si informatiile critice.
Despre Schneider Electric
Schneider Electric este promotorul transformarii digitale a managementului energiei si al automatizarii in locuinte, cladiri, centre de date, infrastructura si in diferite industrii.
Cu o prezenta globala in peste 100 de tari, Schneider este liderul incontestabil in managementul energiei - voltaj mediu, ridicat si energie sigura, precum si in sisteme de automatizare. Furnizam solutii integrate de eficientizare, imbinand energia, automatizarea si software-ul.
In cadrul sistemului nostru global, colaboram cu cea mai mare comunitate de parteneri, integratori si dezvoltatori, pe platforma noastra deschisa, pentru a livra eficienta operationala si control in timp real.
Consideram ca angajatii si partenerii exceptionali fac din Schneider o companie exceptionala si ca angajamentul nostru pentru inovatie, diversitate si sustenabilitate asigura prezenta vietii oriunde si oricand, pentru oricine - sau, asa cum spunem noi, Life is On.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
COVID-19bluebeamACADVideoConfAC-iulTeraSteel
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
ERBASU CONSTRUCT
elmas 2017
strabag nivel 1
rigips
ssab ag antrepriza generala
Acvatot 2019
CELCO 2020

Parteneri

hilti
HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
AHK 2018
econet
ROGBC 2016
AICPS_30
ef-de-n
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere