Agenda Constructiilor
Joi, 04 Iunie 2020
Home - Stiri - Oportunitati & Comunicate - SIGNIFY lanseaza gama Trulifi si stalpul de iluminat inteligent BrightSites
SIGNIFY lanseaza gama Trulifi si stalpul de iluminat inteligent BrightSites
Oportunitati & Comunicate Publicat de Stelian DINCA 19 Iun 2019 16:24
Signify (Euronext: LIGHT), lider mondial in industria iluminatului, a lansat o noua gama de sisteme LiFi ce include cele mai rapide si mai fiabile sisteme LiFi din lume, disponibile comercial. Gama, marca Trulifi, utilizeaza corpuri de iluminat profesionale existente si viitoare. In loc sa utilizeze semnale radio (cum ar fi WiFi, 4G / 5G, Bluetooth etc.), Trulifi utilizeaza unde luminoase pentru comunicare wireless bidirectionala in conditii de siguranta, cu o viteza mai mare decat majoritatea tehnologiilor wireless conventionale, existente in spatiile de lucru.
Trulifi utilizeaza o tehnologie de emisie-receptie wireless, incorporata sau modernizata, in corpurile de iluminat Philips. Acest fapt presupune ca, de acum, clientii nu trebuie sa scoata si sa inlocuiasca infrastructura de iluminat existenta pentru a beneficia de lumina de mare calitate si conexiune wireless. Trulifi depaseste congestia tot mai mare a spectrului de frecvente radio si este perfecta pentru zonele in care acestea nu functioneaza bine sau deloc, sau nu sunt permise.
Noua gama cuprinde corpurile de iluminat Trulifi care asigura conectivitate wireless la viteze de pana la 150 megabiti pe secunda (Mbps) in spatii mari, cum ar fi sali de conferinta si birouri. Exista o transmisie fara intreruperi intre corpurile de iluminat acreditate Trulifi care le permite utilizatorilor sa se deplaseze in jurul lor. Aceasta viteza este suficient de rapida pentru a filma simultan 30 de filme HDTV de 1080p. Un receptor USB conectat la un laptop este necesar pentru a receptiona semnalul LiFi si a transmite date catre corpul de iluminat.
Gama Trulifi include si un sistem fix de tip punct-la-punct, cu viteza de pana la 250 Mbps, care functioneaza ca un cablu wireless, ideal pentru conectarea dispozitivelor. Aplicatiile potentiale includ conectarea robotilor sau a masinilor in medii dure de radiofrecventa (RF), cum ar fi instalatiile industriale sau spitalele, unde este posibil sa nu fie permise comunicatiile RF sau acolo unde este nevoie sa trimiteti si sa primiti fisiere de mari dimensiuni in siguranta si rapid.
„Trulifi subliniaza strategia noastra de a valorifica potentialul luminii pentru a patrunde pe noi piete cu crestere exponentiala”, a explicat Olivia Qiu, Chief Innovation Officer in cadrul Signify. „Prin prezenta noastra la nivel mondial si expertiza in industrie la scara larga, ii ajutam pe clientii existenti si pe cei noi sa utilizeze infrastructurile de iluminat pentru a beneficia de o comunicatie wireless fiabila, sigura si de mare viteza, la un pret foarte competitiv. Oriunde exista lumina, acum poate exista si comunicare wireless.”
Signify a anuntat doi noi clienti Trulifi:
- Globalworth, cel mai mare investitor institutional si proprietar de birouri din Polonia si Romania, a instalat 18 corpuri de iluminat Philips Trulifi in trei sali de conferinta, in birourile sale din Turnul Spektrum din Varsovia, pentru a furniza comunicatii fiabile si foarte sigure clientilor sai corporate.
- Claerhout Communication Campus, o agentie belgiana de marketing si comunicare, a montat Trulifi in patru corpuri conectate de iluminat Philips cu LED-uri, intr-o sala de conferinta mare, utilizata de companie si de clientii sai.
„Am dorit un sistem de iluminat eficient din punct de vedere energetic, de calitate si cu o conexiune wireless capabila sa sustina imagini de inalta rezolutie si fisiere de mari dimensiuni. Am plecat de la a oferi personalului si clientilor nostri o viteza de 5 Mbps si am ajuns la una 150 Mbps, si ne putem plimba in incapere in voie, deoarece transmisia de la un punct de lumina la altul este perfecta. Fiind criptat, Trulifi adauga un grad suplimentar de securitate, deoarece lumina nu poate trece prin pereti - deci datele din camera raman acolo. Aceasta este cu adevarat o tehnologie care schimba regulile jocului”, a declarat Christoph Ruys, Business Development Manager, Claerhout Communication Campus.
„Abilitatea de a integra tehnologia moderna, cum ar fi Trulifi, in cladirile de birouri si la locul de munca reprezinta un avantaj competitiv pentru a atrage chiriasi si a creste valoarea unui bun. In calitate de proprietar, ne concentram pe furnizarea de solutii de top pentru clientii nostri. De asemenea, suntem obligati sa exploram si sa testam cele mai noi tehnologii de pe piata. Suntem bucurosi sa fim primii din Europa Centrala si de Est care au implementat tehnologia Trulifi de la Signify, stabilind astfel noi standarde pentru industria imobiliara”, a declarat Grzegorz StrutyƄski, Director Comercial in cadrul Globalworth.
„Signify respecta promisiunea LiFi de a livra oferte la preturi atractive, care ar putea ajuta la depasirea barierelor legate de buget pentru potentialii clienti. Signify a adoptat, de asemenea, standardul ITU G.9991 LiFi, care este aliniat la miscarea pietei spre o standardizare sporita", a declarat Krystal Maxwell, Senior Research Analyst, Navigant Research.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
bluebeamCOVID-19ACADC4E FORUMTeraSteel
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere