Agenda Constructiilor
Duminica, 21 Aprilie 2024
hilti
Home - Stiri - Piata Muncii & Resurse Umane - Saint-Gobain Romania: Certificare Angajator de Top pentru al 8-lea an consecutiv
Saint-Gobain Romania: Certificare Angajator de Top pentru al 8-lea an consecutiv Imprimare Email
Piata Muncii & Resurse Umane Publicat de AG&F 19 Ian 2024 12:03
Saint-Gobain Romania a primit certificarea „Angajator de Top” pentru al 8-lea an consecutiv.
La nivel global, Grupul Saint-Gobain a fost desemnat „Angajator de Top” pentru al 9-lea an consecutiv, fiind una dintre cele 17 companii din intreaga lume care au primit aceasta recunoastere din partea Top Employers Institute.
"ADN-ul Grupului Saint-Gobain sta la baza misiunilor noastre, a actiunilor socio-ecologice si a angajamentului fata de cele peste 160.000 de femei si barbati care intruchipeaza valorile noastre. A lucra pentru Saint-Gobain inseamna a contribui zilnic la construirea unei lumi mai sustenabile si mai incluzive. Conform celui mai recent sondaj intern anual privind gradul de implicare globala, 89% dintre angajati au afirmat ca sunt mandri sa lucreze pentru Grup. Certificarea „Angajator de Top Global" atesta aceste angajamente concrete si incontestabile. Aceasta certificare este, de asemenea, rezultatul eforturilor constante ale echipelor noastre, in special in domeniul resurselor umane, pentru a sprijini angajatii nostri din intreaga lume", a declarat Claire Pedini, Vice-Presedinte Senior, Resurse Umane si Responsabilitate Sociala Corporativa a Grupului Saint-Gobain.
"Aceasta certificare reprezinta o confirmare a angajamentului fata de echipele noastre si a efortului constant de a oferi un mediu de lucru pozitiv si motivant. La Saint-Gobain, ne mandrim nu doar cu performantele profesionale ale angajatilor nostri, ci si cu starea lor de bine si dezvoltarea personala", a precizat Smarandita Schnel, Director Resurse Umane, Saint-Gobain Romania.
Dintre cele 20 de criterii analizate, Saint-Gobain a facut progrese semnificative la 13 dintre ele, 8 inregistrand o crestere de cel putin 3%, inclusiv performanta (+8,51%), invatarea (+8,39%), mediul de lucru (+8,16%), cariera (+7,60%) si leadership-ul (+7,29%).
Cele mai performante criterii sunt cele care ne ghideaza actiunile pe termen lung: 
  • "Etica si integritate” (100%), in conformitate cu Principiile de Conduita si Actiune formalizate intr-un document aplicabil pentru fiecare nou angajat al Grupului;  
  • "Scop si valori” (98,86%), sustinut de scopul nostru „MAKING THE WORLD A BETTER HOME”; 
  • "Invatare” (94,94%), ceea ce ilustreaza eforturile continue ale Grupului de a sprijini echipele in dezvoltarea competentelor. In fiecare an, peste 100.000 de angajati beneficiaza de cel putin un curs de formare la Universitatea Saint-Gobain;
  • "Brandul de angajator” (91,38%), sustinut de promisiunea de angajator, construita impreuna cu echipele Saint-Gobain din intreaga lume: „Oriunde te-ai afla, lasa personalitatea ta unica si valorile noastre sa te ghideze pentru a construi o lume mai sustenabila".
Aceasta certificare confirma, de asemenea, rezultatele sondajului de satisfactie a angajatilor me@Saint-Gobain, derulat in 2023, potrivit caruia 93% dintre angajatii din Romania sunt mandri sa lucreze la Saint-Gobain, iar 90% recomanda compania ca fiind un loc bun de munca.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMALLBIMRAWLPLUGABONARE REVISTE
ROCKWOOL 196
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 181 (Martie-Aprilie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
noark
MAKITA
quadratum
viarom
CDS
ERBASU CONSTRUCT
CONCEPT STRUCTURE
theda mar
EDIT-Structural
leviatan
ness project
concelex
siniat
Ubitech
Acvatot 2019
strabag nivel 1
rigips

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
top 500
FPSC_2019
ROGBC 2016
AICPS_30
econet
ef-de-n
top 500
top 500

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigeretamplarie aluminiu Termopan Salamander