Agenda Constructiilor
Miercuri, 24 Iulie 2024
RAWLPLUG
Home - Stiri - Piata Muncii & Resurse Umane - Smartree HRTech a incheiat anul 2023 cu o crestere de 21% a cifrei de afaceri
Smartree HRTech a incheiat anul 2023 cu o crestere de 21% a cifrei de afaceri Imprimare Email
Piata Muncii & Resurse Umane Publicat de AG&F 13 Iun 2024 13:11
Anul 2023 a fost un an de crestere pentru Smartree. Compania a inregistrat o cifra de afaceri de 25,1 milioane lei, in crestere cu 21% fata de anul precedent, ca urmare a consolidarii rezultatelor financiare, impreuna cu BIA Human Resources Management Services. Aceasta crestere a fost sustinuta de succesul solutiilor de software si de calitatea serviciilor furnizate de Smartree.  
 
Planuri ambitioase de crestere pentru 2024
Smartree va continua sa creasca sustinut si in 2024, investind in continuare in dezvoltarea de solutii software inovatoare, in domeniul managementului resurselor umane, avand ca obiectiv usurarea si eficientizarea muncii in departamentele de HR. 
"Rezultatele obtinute in 2023 ne-au adus satisfactie, intr-un an marcat de cu totul alt tip de provocari si probleme, fata de anii precedenti, demonstrand increderea tot mai mare a clientilor in solutiile si serviciile noastre”, a afirmat Alexandra Peligrad, CEO Smartree. „Chiar daca piata muncii nu a mai fost foarte efervescenta in ultimul an, si angajatii nu-si mai schimba locul de munca cu usurinta cu care o faceau in anii anteriori, deficitul de personal ramane in continuare o problema majora. Smartree adreseaza aceasta provocare prin solutiile software de automatizare a proceselor de HR, si serviciile de outsourcing, pe care le ofera. Avem convingerea ca, prin investitiile continue in inovatie si in dezvoltarea echipei noastre, vom continua sa crestem si in 2024, consolidand astfel pozitia de lider pe piata de solutii software si servicii de resurse umane din Romania.”
Lider in Romania pe piata serviciilor de outsourcing de salarizare si administrare de personal, Smartree ofera de peste 24 de ani, servicii si solutii software complete pentru managementul strategic al proceselor de resurse umane, aflate intr-o continua evolutie. Smartree are o pozitionare unica pe piata din Romania, fiind partener local ADP, cel mai mare procesator de salarii la nivel global. Compania ofera expertiza in cele mai bune practici din industrie, dar si know how-ul celor peste 100 de specialisti care isi desfasoara activitatea in dezvoltarea de solutii software, cat si in serviciile de payroll si administrare de personal. 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
SISECAMABONARE REVISTEhiltiALLBIM
ROCKWOOL 196
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 183 (Iunie/Iulie 2024)
 

Autentificare

romania fara hospice
GHID de INSTALARE
Ubitech
concelex
CDS
noark
rigips
siniat
theda mar
BogArt
Acvatot 2019
ERBASU CONSTRUCT
ness project
EDIT-Structural
viarom
MAKITA
quadratum
Arduro
SSAB
SIGM
strabag nivel 1
leviatan
CONCEPT STRUCTURE
konsent

Parteneri

AHK 2022
top 500
HABITAT
FPSC_2019
ROGBC 2016
ef-de-n
top 500
top 500
AICPS_30
econet

pereti cortinatamplarie aluminiu Termopan Salamander