Agenda Constructiilor
Miercuri, 03 Iunie 2020
Home - Stiri - PREMIILE EURO-CONSTRUCTII - EURO-CONSTRUCTII 2015: Producatori de sisteme metalice, laureate cu trofee
EURO-CONSTRUCTII 2015: Producatori de sisteme metalice, laureate cu trofee
Premiile EURO-Constructii Publicat de Elena Icleanu 03 Iun 2015 16:51
Lindab Romania, Coilprofil, Ruukki Romania, Bilka Steel si Proinvest Group - Iasi au fost cele cinci companii specializate in furnizarea de sisteme metalice pentru constructii ce au primit trofee EURO-Constructii la editia a doua a evenimentului, ce a avut loc la hotelul Radisson Blu Bucuresti la data de 25 mai 2015. Doua premii au fost acordate in cadrul sectiunii Dezvoltare si Afaceri, la celelalte trei categorii (Reliable Brands, Sustenabilitate si CSR, respectiv Inovatii si Tehnologii) fina laureata cate o companie.
Astfel, prima companie specializata premiata la categoria Dezvoltare si Afaceri a fost Bilka Steel Brasov, trofeul fiind ridicat de Gabriela Stoiter (foto), manager de PR si marketing. Producator de sisteme pentru acoperisuri este o companie 100% romaneasca, tanara si, in numai 8 ani de activitate, a devenit unul dintre cei mai importanti producatori locali de tigla metalica, cu afaceri anuale ce depasesc 30 milioane de euro. Dezvoltarea dinamica a firmei continua si in perioada urmatoare, in 2014 fiind demarat un plan investitional de 5 milioane de euro ce a inclus achizitia activelor imobiliare Romlag Brasov, in vederea extinderii capacitatilor de productie. Anul trecut Bilka a ajuns la o suprafata de productie, depozitare si spatii de birouri de 45.000 mp si a inaugurat doua noi linii de productie a tiglei metalice din gama CLASIC, ajungand la livrari anuale de peste 4 milioane de mp de invelitori metalice produse si comercializate.
Cealalta companie premiata in cadrul aceleiasi categorii a fost Proinvest Group - Iasi, trofeul fiind ridicat de Aurelian Archip, Key Account Manager in cadrul firmei. Compania specializata in prelucrarea otelului, a fost premiata pentru investitiile in dezvoltare intreprinse in ultima perioada. La inceputul lunii aprilie 2015, compania a investit un milion de euro pentru achizitia fabricii Scudas, din Pascani, una dintre cele mai mari si mai vechi fabrici de scule, portscule si accesorii pentru masini si unelte din Romania. Fabrica Scudas devine cea de-a cincea unitate Proinvest Group, iar investitiile aferente acesteia se ridica la 10 milioane de euro pana in 2020, fonduri ce vor fi directionate catre modernizarea unitatii, retehnologizare si dezvoltarea portofoliului de produse.
La categoria Reliable Brands a fost laureata Lindab Romania, reprezentata la eveniment de Andrei Sulyok, directorul general al societatii. Lindab Romania este parte a unui concern international care dezvolta, produce si promoveaza produse si solutii moderne pentru constructii civile si industriale si sisteme de ventilatii pentru un climat interior imbunatatit. Produsele companiei, promovate sub marca Lindab, sunt fabricate din otel si sunt recunoscute pentru calitatea inalta, usurinta in asamblare, eficienta energetica, impactul minim asupra mediului si pentru serviciile care aduc valoare adaugata. Grupul Lindab este prezent in 32 de tari, are peste 4.600 de angajati, iar in 2014 a inregistrat o cifra de afaceri de 7 miliarde de coroane suedeze.
In cadrul sectiunii Sustenabilitate si CSR, trofeul EURO-Constructii a fost castigat de Coilprofil, fiind ridicat de Liviu Mistodinis, directorul general al firmei. Producator local de tigla metalica, panouri sandwich, tabla cutata, sisteme pluviale etc., Coilprofil are sediul in localitatea Ceptura (judetul Prahova), unde detine o unitate de productie a tiglei metalice marca Metigla, sistemului pluvial Metidro si altor produse metalice, cum ar fi tabla cutata, casete pentru fatada si structurale, panouri termoizolante cu vata minerala si polistiren, accesorii de finisare si profile galvanizate pentru structuri, toate sub marca Metindu. Filozofia companiei se bazeaza pe incredere, pe respect, pe calitate, valori materializate atat prin produsele si activitatea comerciala, cat si prin proiecte sociale, in special din sport si cultura.
Premiul la categoria Inovatii si Tehnologii i-a revenit companiei Ruukki Romania, trofeul fiind primit de Marius Caranfil, Business Manager-ul firmei. Furnizorul de panouri termoizolante si structuri metalice a fost integrat cu succes in cadrul SSAB, specializandu-se pe domeniul tiglei metalice pentru segmentul rezidential. Compania a fost laureata cu trofeul EURO-Constructii pentru lansarea gamei de tigla metalica Armorium, un nou acoperis cu aspect si design unice, dedicat cladirilor premium, cu suprafete mari - precum vile, pensiuni, restaurante sau case de vacanta. Forma inalta de 80 mm a profilului ii asigura acoperisului o prestanta aparte si pune in valoare arhitectura cladirii. Armorium completeaza portofoliul companiei, alaturandu-se modelelor de tigla metalica Monterrey, Adamante si Finnera.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
ALLBIMACADC4E FORUMTeraSteelCOVID-19
ROCKWOOL 196
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere