Agenda Constructiilor
Vineri, 22 Ianuarie 2021
Home - Stiri - Producatori & Furnizori - HEIDELBERGCEMENT face noi donatii in sprijinul sistemul sanitar
HEIDELBERGCEMENT face noi donatii in sprijinul sistemul sanitar
Producatori & Furnizori Publicat de Stelian DINCA 17 Apr 2020 11:20
HeidelbergCement Romania isi continua angajamentul de a sustine spitalele din comunitatile in care isi desfasoara activitatea si de a contribui la lupta impotriva COVID-19. In completarea donatiei anuntate la data de 26 martie 2020, compania sustine eforturile Primariei Pucioasa in lupta impotriva COVID-19 cu o contributie financiara de 5.000 euro si doua containere medicale pentru sectia UPU si pentru sectia de psihiatrie a Spitalului Orasenesc Pucioasa, folosite pentru compartimentul de triaj epidemiologic.
In plus, la solicitarea celor de la Spitalul Judetean Neamt, au fost instalate inca trei containere medicale si o rampa de acces. Rampa este necesara pentru transportul pacientilor diagnosticati cu Covid 19 pe circuite complet delimitate si special amenajate catre sectiile de terapie. Cele trei containere au fost amplasate la sectia de dializa, la sectia de pediatrie si in completarea celor amplasate deja la camera de garda a spitalului Judetean.
Sprijin total de 145.000 EUR in lupta impotriva COVID-19
In cadrul parteneriatului cu Asociatia Volunteer for Life, HeidelbergCement Romania a donat deja Spitalului Judetean Neamt patru containere medicale echipate, mobilate si dezinfectate, astfel incat trierea pacientilor sa aiba loc in afara perimetrului propriu-zis al spitalului. Acestea contin si camere de izolare, unde pacientii asteapta sa fie trimisi pe sectiile de specialitate.
De asemenea, compania a sprijinit Fondul de Urgenta initiat de Asociatia pentru Relatii Comunitare cu suma de 124.000 euro. Din aceasta suma s-au achizitionat si trimis Spitalului Judetean Targoviste sase paturi de terapie intensiva si un monitor de functii vitale, iar Spitalului Judetean de Urgenta Deva un aparat performant de testate. Din aceeasi suma s-au achizitionat si montat ultimele cinci containere (doua la Pucioasa si trei la Piatra Neamt) si rampa de acces de la Spitalul Judetean Neamt.
In plus, HeidelbergCement Romania a oferit suma de 5.000 euro initiativei Cumparaturi la usa ta, o initiativa voluntara a Asociatiei Geeks for Democracy care livreaza la domiciliu persoanelor in varsta sau nedeplasabile pachete de alimente de stricta necesitate, in scopul infiintarii unui call center, precum si asigurararii materialelor de protectie sanitara a voluntarilor care fac livrarile de alimente si organizarii unui prim centru logistic.
Astfel, investitiile totale in lupta impotriva COVID-19 in cele trei comunitati se ridica la 145.000 euro.
Activitatea HeidelbergCement Romania se desfasoara in mod normal
Heidelbergcement Romania respecta cu strictete toate dispozitiile legale si toate recomandarile autoritatilor din sistemul de sanatate publica. Unitatile HeidelbergCement Romania functioneaza in acest moment normal, fiind depuse eforturi pentru a asigura continuitatea activitatii.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 

PAGINA PERZONALIZATA

ALLPLANelmas_1octVideoConfAC-iulCOVID-19AUTODESK
ROCKWOOL 196
A aparut editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2020!
 
 

Autentificare

 
COVID-19
PIATA de CONSTRUCTII: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
GHID de INSTALARE
romania fara hospice
Acvatot 2019
rigips
hidroplasto
strabag nivel 1
hilti
ERBASU CONSTRUCT
ssab ag antrepriza generala
CELCO 2020

Parteneri

HABITAT
C4E FORUM
FPSC_2019
AICPS_30
ef-de-n
econet
ROGBC 2016
AHK 2018
Piata de Constructii 2014

pereti cortina si tamplarie aluminiu exigere