Agenda Constructiilor
Luni, 02 Octombrie 2023
Abonare reviste
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - Deceuninck extinde gama de sisteme Twinson, din material composit, pentru terase
Deceuninck extinde gama de sisteme Twinson, din material composit, pentru terase
Produse & Tehnologii Publicat de Elena Icleanu 16 Aug 2021 06:08
Deceuninck, producator belgian de profile din PVC si materiale compozite pentru amenajari, a extins in 2021 gama sistemelor de terase Twinson cu doua nuante noi disponibile pentru modelul Majestic Massive Pro. Sistemele de terase Twinson sunt comercializate in trei modele - Character Massive, Majestic Massive Pro si Terrace Essential. Toate profilele sunt solide, estetice, au un design natural si sunt usor de instalat si intretinut.
"Materialul compozit patentat din care sunt realizate profilele Twinson, WPC (wood polymer composite), imbina caracteristicile ambelor materiale componente. Imaginea naturala si calda a lemnului este combinata cu durabilitatea si intretinerea usoara a PVC-ului de inalta calitate. Twinson este ideal pentru numeroase aplicatii exterioare si foarte usor de instalat. Aplicatia principala se adreseaza placarilor de terase", spun reprezentantii Deceuninck.
Modelul Character Massive este disponibil in sase culori diferite, naturale, Majestic Massive Pro in patru culori autentice (doua bicolore) - dintre care doua au fost adaugate in gama anul acesta -, iar Terrace Essential, tot in sase culori.
"Terrace Essential este varianta economica a profilelor Twinson care nu face rabat de la performantele tehnice. Majestic Massive Pro are si un strat suplimentar de polimeri de jur imprejur: petele si umezeala nu pot patrunde, curatarea si intretinerea sunt, prin urmare, deosebit de usoare, fiind, in acelasi timp, rezistent la zgarieturi. Suprafata din polimeri este potrivita pentru utilizare intensa, chiar comerciala. In acelasi timp, profilele Twinson sunt placute la atingere, arata cald si natural, iar spre deosebire de lemn, nu secreta rasini, nu crapa, nu se exfoliaza si raman ca noi de-a lungul anilor", explica specialistii Deceuninck.
 
 
Sectiunea plina a profilelor permite taierea formelor rotunde foarte usor, iar instalarea se face rapid, cu un sistem de clipsare fara suruburi - Twinson Click. Inaltimea structurii este de minimum 36 mm, ideal pentru balcoane si terase, iar inaltimea ansamblului porneste de la 70 mm, pentru structuri flotante pentru terase de acoperis.
"Twinson ofera produse ce imbina cele mai bune proprietati ale ambelor materiale: lemnul si PVC-ul dur. In acelasi timp, prin selectia eficienta a resurselor componente, Twinson este prietenos cu mediul inconjurator. Lemnul este o alternativa la esentele de lemn dur din padurile tropicale, amenintate de defrisari, fibra utilizata fiind doar din lemn provenind din paduri certificate PEFC, gestionate sustenabil. Materialul miezului profilelor este obtinut in totalitate din reciclarea deseurilor din PVC. Conform calculelor oferite de VinylPlus, fiecare kilogram de PVC reciclat salveaza 2 kg de emisii de CO2. Twinson este durabil, garantat pana la 25 de ani, rezistent la apa, nu trebuie vopsit si nu crapa sau exfoliaza. Toate produsele sunt 100% reciclabile", mai spun producatorii.
 
Solicita informatii suplimentare
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 031-401.63.88
 
man and machineVideoConfAC-iulALLBIMhiltiALLBIM
ROCKWOOL 196
romania fara hospice
TOP-500-CONTRACTORS
A aparut editia
AUGUST 2023!
Revista Agenda Constructiilor editia nr. 176 (August 2023)
 

Autentificare

GHID de INSTALARE
leviatan
FRONTALE
rigips
ERBASU CONSTRUCT
CONCEPT STRUCTURE
theda mar
Ubitech
leviatan
grundfos
MAKITA
BALTIC
Acvatot 2019
viarom
noark
strabag nivel 1
CDS

Parteneri

AHK 2022
HABITAT
FPSC_2019
ef-de-n
AICPS_30
ROGBC 2016
econet
BA 2023
Piata de Constructii 2014
TOP500 Atreprenori de Constructii 2023
PIATA de TAMPLARIE Analiza 2021-2022 & Perspective 2023-2027 (TOP500)
TOP500 Producatori de Tamplarie 2023

urmarire comportare constructii, monitorizare structurala, monitorizare geotehnica